Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine

Mezoterapia, cocktailul frumuseții!

Mezoterapia este o metodă nouă de tratament folosită în medicină estetică, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic; rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și creșterea fermitătii pielii.

La clinica DermaElite mezoterapia se realizează realizeaza cu ajutorul unui aparat special de injectat, fapt ce permite o injectare uniformă, la adâncimi precise în funcție de zonă unde dorim să ajungă substanța, cu 5 sau 9 ace simultane, ceea ce sporește confortul procedurii și optimizează rezultatele. Mezoterapia facială sau cocktailul frumuseții se aplică la nivelul feței, gâtului sau decolteului și ajută în mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor și în anumite cazuri la corectarea unor semne și cicatrice. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculatia și metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reîntinerire). Tratamentul se injectează și în mâini, având același efect de rejuvenare.

Mezoterapia este ca o ploaie în deșert pentru tenul nostru, deoarece îi oferă acestuia o sursă impresionantă de vitamine și nutrienți din care el își ia atât cât este necesar pentru a-și recăpăta elasticitatea, supletetea și fermitatea. Este recomandat ca mezoterapia să se combine cu tratamentele estetice chirurgicale precum laser sau injectări cu botox. O sedintă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute și presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanțe de 1-3 cm, în funcție de zona tratată. Este recomandat un număr de 3 ședințe la 2 săptămâni distanță una de altă și un număr de 3 cure pe an.

Durată

30 Minute

Durere

Cremă anestezică

Muncă

24 h

Activități sociale

24 h

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%