Pori dilatați

Scăpa de porii dilatați!

Porii sunt esențiali pentru sănătatea pielii tale, prin ei eliminându-se sebumul care îți păstrează pielea hidratata și moale. Fie genetic (tenul gras predispus la acne) sau odată cu înaintarea în vârstă porii pot deveni foarte proeminenți și, datorită sebumului care se oxidează, căpăta culoarea neagră. Chiar dacă nu este posibil să îi închidem sau să îi facem să dispară pentru totdeauna, dispunem de câteva modalități prin care să îi micșorăm și să îi facem puțin evidenți.

Te așteptăm la Clinică DermaElite să te învățam ce rutină zilnică trebuie să adopți că să atenuezi vizibilitatea punctelor negre și porilor dilatați. De asemenea te așteptăm să încerci tratamentele noastre pentru această problemă: peeling chimic sau microdermoabraziune.

Microdermabraziunea combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Acest tratament delicat și noninvaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele din saloanele de cosmetică. Microdermoabraziunea este potrivită tuturor tipurilor de piele. De la tenul uscat și normal pe care îl face mai strălucitor, la tenul gras/acneic pe care îl face mai uniform și fără pori dilatați, la tenul matur căruia îi oferă vitalitate și reduce liniile fine, microdermabraziunea este o procedură sigură, noninvazivă și fără timp de recuperare.

Durată

30 Minute

Durere

NU

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%