PRP pentru căderea părului

Stopează căderea părului! – Terapia Vampir

PRP (Platelet Rich Plasmă sau terapia vampir), altfel spus tratamentul cu plasmă autologa imbogătită cu trombocite, este cel mai modern tratament în domeniul regenerării pielii și părului prin forțe proprii. Acesta presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din propriul sânge și reinjectarea, după procesare, în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară, sinteză de neocolagen pe termen lung și stimularea creșterii firelor de păr.

Folosit inițial în ortopedie, în refacerea tendoanelor și oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivală, în chirurgie plastică la cicatrizare, tratamentul cu sânge propriu este tot mai mult folosit în intreagă lume la reîntinerirea pielii feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor, dar și pentru refacerea podoabei capilare.

Este o metodă terapeutică foarte modernă, care urmăreste stoparea căderii părului și stimularea creșterii lui.

Principalele ingrediente ale amestecului injectat în mezoterapia indicată pentru alopecie sunt: acidul fosfatidic (cu rol în stimularea creșterii și proliferării celulare la nivelul foliculului pilos), superoxid dismutaza (cu rol în protejarea celulelor de oxidare) și riboflavină 2% (intervine în metabolismul energetic al celulelor foliculului pilos).

Durată

30 Minute

Durere

Cremă anestezică

Recuperare

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

80% – 90%