Terapia Vampir/PRP

Tratamentul cu plasmă proprie imbogatită cu trombocite (Platelet Rich Plasma), cunoscut sub denumirea de ‘Terapia vampir’ este cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii.

Procedura constă în recoltarea a 10 ml de sânge de la pacient și separarea plasmei cu ajutorul unui aparat special, o centrifugă vortex.

Plasma conține plachete, celule stem, enzime, nutrienți, anticorpi, hormoni, glucoză, proteine, lipide și albumină (antioxidant puternic). PRP – plasma bogată în plachete concentrează 7 proteine fundamentale, factori de creștere, secretați activ de plachete pentru a iniția procesul de vindecare a rănilor. De asemenea, PRP conține 3 proteine: fibrina, fibronectina și victronectina, ce au un rol important în procesul de regenerare a țesuturilor deteriorate.

Inițial, acest tratament a fost folosit în ortopedie, în refacerea tendoanelor și a oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivală, în chirurgia plastică pentru cicatrizarea arsurilor.

Terapia “Vampir” sau „Dracula” reintinerește, revitalizează și regenerează pielea, hidratează în profunzime, atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile post-acneice, și oferă acea strălucire sănătoasă, naturală a tenului!

Sunt necesare 2 , maxim 3 ședințe spațiate la interval de 3 săptămîni și apoi repetarea procedurii după 6 luni sau un an în funcție de indicație.

Durată

30 Minute

Durere

Ușoară – cremă anestezică

Muncă

24 h

Activități sociale

24 h

Activitate fizică

24 h

Recuperare

NU

Satisfacție

100%