Tratamente faciale

Defectele tenului pot fi tratate eficient prin metode non-invazive de îngrijire precum mezoterapia sau terapia vampir. Marele avantaj al acestor tratamente este că rejuvenează aspectul tenului fără a produce urme sau cicatrici.

Reîntinerire

Se realizează prin tratament fracțional cu CO2, o tehnologie revoluționară care oferă pielii strălucire și aspect tânăr.

tratament cicatrici postacnee

Tratament Cicatrici Postacnee

Sunt tratate prin intermediul tehnologiei CO2RE, un laser fracțional excelent pentru reîntinerire și cicatrici postacnee, oferind rezultate care se mențin pe viață.

Tratament cearcăne

Tratament cearcăne

Laserele și radiofrecvența îmbunătățesc textura pielii, ameliorează ridurile și te scapă de colorația maroniu-violacee de sub ochi.

Umplere riduri

Scopul tratamentului cu acid hialuronic este de a netezi ridurile și zonele adâncite prin umplerea lor.

Pori dilatați

Tratamentele pe care le realizăm pentru această problemă sunt peelingul chimic și microdermoabraziunea.

Rozacee

Rozaceea, o boală a pielii frecvent întalnită, poate fi tratată la Derma Elite cu laserul VBeam; roșeața persistentă, vasele sparte și papulele roșii dispar incă de la prima intervenție.

Pete

Clinica Derma Elite are în dotare cele mai noi și performante dispozitive pentru a rezolva eficient orice tip de hiperpigmentare.

Volumetrie facială

Restaurarea pomeților redă volumul pierdut, obținându-se un efect de ridicare a regiunilor faciale în ansamblu.

Tratament Acnee

Avem la dispoziție o multitudine de variante pentru tratarea eficientă a acneei, indiferent de gravitate sau de vârsta pe care o ai.

Malformații vasculare

Fie că vorbim de hemangioame, port-wine stain, lacuri venoase sau altele, Derma Elite te ajută la rezolvarea acestora.

Mărire buze

Poți încerca o mărire temporară cu acid hialuronic pentru buze mai conturate sau puțin mai pline, în acord perfect cu restul trăsăturilor tale.

Mezoterapie

Este o metodă nouă de tratament estetic, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail de vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic.

Terapia Vampir

Reîntinereste, revitalizează și regenerează pielea, atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile, oferind o strălucire naturală tenului.

Laserul PicoWay Resolve

Cel mai puternic laser Picosecond din lume pentru rejuvenarea facială. Laserul preferat al unor vedete precum Kim Kardashian și Beyoncé!