Tratamentul transpirației excesive

În lume, milioane de oameni-aproximativ 3% din populație-suferă de transpirație excesivă, insă din lipsă de informare, jumătate dintre ei nu sunt diagnosticați sau tratați.

Transpirația apare atunci când glandele sudoripare de la nivelul pielii secretă un lichid sărat care se numește transpirație sau perspirație. Transpirația este o funcție normală a organismului prin care se produce răcirea corpului, adesea când este foarte cald sau foarte umed sau în timpul efortului fizic.

Hiperhidroză este o condiție medicală în care transpirația este excesivă și apare fără acești declanșatori. Cel mai probabil, hiperhidroză se datorează unei stimulări exagerate a glandelor sudoripare de către sistemul nervos. Se poate spune că persoanele care suferă de această afecțiune au glandele sudoripare blocate pe poziția “pornit”.

Probabil că îți faci griji în mod constant despre cât de mult transpiri. Petreci multe ore în fiecare zi schimbându-ți hainele, ștergându-te, punând batiste la axilă, făcand duș și purtând haine închise la culoare și lărgi.

Probabil simți deja că ai încercat totul și că ai pierdut orice sperantă. Află că există un tratament foarte eficace pentru controlul transpirației excesive!

Toxină botulinică este o proteină naturală și purificată care blochează temporar secreția unor substanțe chimice responsabile de “pornirea” glandelor sudoripare. Blocând acest transmitător chimic, toxină botulinică “opreste” glandele sudoripare la nivelul pielii unde este injectată.

Toxină botulinică a fost aprobată pentru hiperhidroză la nivelul axilei, palmelor și picioarelor .

Efectul se instalează în 2-14 zile și durează 6-8 luni.

Durată

30 Minute

Durere

NU

Recuperare

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

24 Ore

Satisfacție

100%