Vergeturi

Te-ai ingrăsat sau ai slăbit brusc, ai fost insărcinată sau pur și simplu te-ai trezit cu vergeturi?

Vergeturile apăr mai ales în perioadă sarcinii, în timpul pubertății, din cauza unor modificări hormonale (folosirea de contraceptive, tratamente cu corticosteroizi), a unor variații bruște sau repetate de greutate, stres sau cauze ereditare. Ele sunt niște cicatrici de lungime, lățime și adâncime variabile, de culoare variind de la mov roșiatic până la alb perlat. Apar în principal pe sâni, șolduri, feșe, coapse, abdomen.

La DermaElite te așteptăm cu cele mai moderne și mai eficiente mijloace pentru tratamentul vergeturilor:

  • eTwo/e Matrix
  • laser VBeam Perfecta
  • laser fracțional cu CO2
  • mezoterapie

Syneron eTwo/e Matrix este o procedură utilizată în întreaga lume pentru reducerea vergeturilor, căpătand renumele de cel mai eficient tratament minim invaziv împotriva acestei afecțiuni. Acesta oferă rezultate foarte bune în lupta cu vergeturile, grație tehnologiei de ultimă generație pe care o folosește. Tratamanetul este unul de tip minim-invaziv, disconfortul pacientului fiind minim. Tratamentul vergeturilor cu eTwo/eMatrix folosește radiofrecvență bipolară fracționate- combinație între RF și Co2.

Rezultatele tratamentului vergeturilor apăr chiar după prima sedintă și continuă să se imbunătătească timp de câteva luni după. Cu toate acestea, cele mai bune rezultate se obțin atunci când optezi pentru mai multe ședințe. Pentru tratarea eficientă a vergeturilor inestetice te sfătuim să alegi între patru și șase ședințe cu Syneron eMatrix. Procedura durează mai puțin de o oră.

Pentru vergeturile roșii îți oferim laserul VBeam Perfecta, cu dispariția culorii roșii și îngustarea vergeturilor chiar după prima ședință.

De asemenea pentru vergeturile alb sidefate vechi dispunem de laserul fracțional cu CO2.

Avem cea mai bună soluție pentru problema ta!