Veruci (negi)

Scapă de veruci (negi) – rapid, simplu, nedureros!

Studiile arată că unul din patru oameni au avut cel puțin o verucă pe parcursul vieții. După acnee, verucile sunt cea mai răspandită afecțiune a pielii. Verucile (negii) sunt excrescențe pe suprafața pielii mâinilor sau picioarelor cauzate de un virus (HPV) care contaminează pielea. Verucile sunt contagioase și este foarte posibil să se răspândească și în alte zone ale corpului sau la alți oameni. De aceea trebuie tratate imediat după apariția lor.

În plus, verucile pot fi foarte deranjante. Unele sunt dureroase, în timp ce altele pot sângera dacă sunt lovite. Pot avea un aspect neplăcut și pot deveni de-a dreptul jenante, cum sunt de exemplu verucile care se dezvoltă pe mâini și față.

Până la apariția laserelor tratamentul consta fie în aplicarea unor substanțe keratolitice (luni de zile și de cele mai multe ori fără dispariția complete a leziunii), fie în înghețarea repetată cu azot (de multe ori până la 10 ședințe, și uneori fără rezultat satisfăcător) sau distrugerea lor prin cauterizare sau excizie (dureroasă, timp de recuperare).

Dacă te chinui cu o astfel de problemă avem o rezolvare rapidă, elegantă și sigură pentru ține: laserul Nd:YAG (Candela Syneron SUA). Veruca reprezintă o aglomerare de celule infectate cu virusul HPV (tip 1 și 2), celule care se hrănesc de la un vas situat în derm. Laserul țintește acest vas și îl coaguleaza, închizându-l. În felul acesta, veruca nemaiavând sursă de hrană, involuează și dispare.

  • Este un tratament neinvaziv (nu se formează rană, laserul pătrunde prin piele cum intră soarele prin fereastră)
  • sunt necesare doar 1-2 ședințe de tratament
  • după efectuarea ședinței de tratament, se poate relua imediat orice fel de activitate.

Durată

5 Minute

Durere

Redusă

Recuperare

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%