Volumetrie facială

Restabilește volumul feței tale!

Arcada pomeților este extrem de importantă pentru volumetria feței, ea dând aspectul de plin, de tânăr, odihnit și sănătos. Din păcate este și prima regiune faciala care pierde volum de a lungul anilor. Odată cu trecerea anilor are loc scăderea treptată a cantității de țesut adipos, scade masa musculară, structurile de susținere slăbesc cauzând lăsarea, aplatizarea pomeților și obrajilor și apariția cearcănelor. De asemenea pierderea volumului facial apare și după pierderea în greutate.

Acidul hialuronic este produsul ideal utilizat pentru refacerea volumului facial, în siguranță, cu rezultate naturale și pe termen lung. Acidul hialuronic este o substanță ideală pentru umplere, deoarece conferă o senzație naturală în piele, are efect durabil, nu are efecte secundare.

Această restaurare a pomeților, aduce înapoi volumul pierdut și în afară faptului că reușim să redăm aspectul arcadei naturale ale obrazului, obținem și un efect de ridicare a restul regiunilor faciale (mai ales din etajul inferior al feței).

Durată

30 – 45 Minute

Durere

NU

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%