Cel mai important factor în succesul oricărui tratament de estetică este chiar specialistul în care te încrezi. Estetica este un domeniu medical ce necesită pasiune, atenție pentru detalii, precizie și, bineînțeles, un simț estetic deosebit.

Ultimii ani ne-au adus tot mai aproape de obținerea de rezultate spectaculoase în ce privește întinerirea și înfrumusețarea aspectului pielii și a fizionomiei și corpului, în ansamblu.

Astfel, tot mai mulți clujeni au început să apeleze la tratamentele de estetică, pentru că rezultatele sunt imediate și transformatoare.

Clinică estetică Cluj

Atunci când cauți nu doar o clinică estetică Cluj, ci chiar cea mai bună variantă pentru întinerirea și înfrumusețarea ta, Centrul DermaElite îți stă la dispoziție.

Credința că fiecare pacient trebuie tratat cu respect și profesionalism este piatra de temelie a centrului de dermatologie DermaElite.

Un bun specialist este acela care îți explică atent procedurile și examinează toate detaliile implicate, genul de medic pe care îl recomanzi din tot sufletul familiei și prietenilor tăi.

Deși estetica te poate ajuta să îți întinerești fizionomia și corpul, este cu adevărat încrederea pe care o găsești în interior, care emană adevărata frumusețe. Aici, la Centru, pasiunea noastră este să ajutăm fiecare pacient să înflorească cu încredere din interior, din afară.

Echipă de suflet, pentru standarde de aur

Ne punem experiența în serviciul pacienților noștri, prin servicii de dermatologie clinică și cosmetică, precum și tratamente corporale estetice și non-chirurgicale.

Ne mândrim cu tratarea fiecărui pacient cu produse și tehnologie de ultimă generație, în condiții de siguranță și eficiență. Dr. Bot Luiza și-a folosit educația extinsă și pregătirea avansată în slujba înființării Centrului DermaElite, creionând și ulterior conducând echipa medicală cu înțelepciune, îndrumare și un standard de aur în îngrijirea pacienților.

Combinată, echipa noastră de medici te poate ajuta să tratezi aproape orice afecțiune estetică cu o soluție non-chirurgicală eficientă.

Ai nevoie de o clinică estetică Cluj? Așteptăm cu nerăbdare ocazia de a te avea ca pacient, pe măsură ce ne continuăm misiunea de a aduce tratamente estetice eficiente și minim-invazive bărbaților și femeilor din Cluj-Napoca și nu numai.

Tratamente performante, pentru rezultate deosebite

Suntem permanent la curent cu cele mai noi tehnologii și produse pentru a ne asigura că pacienții noștri primesc standardul de aur în servicii și rezultate.

Suntem aici pentru a răspunde tuturor preocupărilor pacientului., indiferent dacă este vorba despre îmbătrânire sau piele obosită, grăsime sau pierderea volumului facial – vom găsi soluția dvs.

La DermaElite credem în rezultate naturale, discrete și prețuim fiecare moment al timpului petrecut cu pacienții. În timpul consultației, vom discuta despre toate tratamentele și domeniile posibile de îngrijorare și vom lucra cu dvs. pentru a ne asigura că vă simțiți la fel de frumos în exterior, precum sunteți în interior.

Pentru orice ai nevoie de la o clinică estetică Cluj, îți stăm la dispoziție cu procedurile noastre moderne, ce îți asigură frumusețea:

 • Consultații dermatologice;
 • Tratamente și intervenții chirurgicale;
 • Chirurgie laser Co2;
 • Laser Vbeam Perfecta;
 • Laser Nd:Yag;
 • Tratament E Matrix – radiofrecvență;
 • Epilare definitivă laser Alexandrite;
 • Diagnosticul alunițelor, leziunilor precanceroase, cancerelor cutanante;
 • Botox;
 • Injectări acid hialuronic în orice zonă a feței;
 • Ședințe Dermapen;
 • Terapia de regenerare vampir;
 • Mezoterapie;
 • Întreținere corporală prin radiofrecvență.

Centrul DermaElite a apărut din dorința de a le oferi pacienților clujeni cele mai avansate tratamente de dermatologie medicală și estetică.

Programează-te aici, pentru o consultație!

Pentru ca aspectul tău să reflecte spiritul tău!