Consultație și tratament boli dermatologice

Există o serie de defecte comune ale pielii care ne pot distrage atenția de la aspectul nostru și ne pot face foarte conștienți de felul în care arată pielea noastră. Vestea bună este că, în dermatologie, opțiunile de tratament non-invaziv vin în întâmpinarea acestor probleme estetice și medicale.

Află mai multe

Tratamente faciale

Din fericire, multe dintre defectele pielii pot fi tratate în clinica noastră de dermatologie într-un mod non-invaziv, prin metode de tratament precum mezoterapia sau terapia vampir. Marele avantaj al acestor tratamente faciale este că rejuvenează aspectul tenului, fără a lăsa cicatrici.

Află mai multe

Tratamente corp

Tratamente non-invazive pentru corp te pot scăpa de tatuaje nedorite, pot scădea semnificativ prezența celulitei și pot conferi pielii un aspect mai tonifiat și întinerit. Aceste tratamente sunt o alternativă excelentă pentru pacienții care nu își pot lua timp liber de la muncă, căci nu necesită timp de recuperare.

Află mai multe

Tratamente păr

Cele mai întâlnite probleme ale scalpului cu care oamenii se confruntă sunt căderea părului și mătreața. Pentru alegerea celor mai bune tratamente in acest sens, este necesară cunoașterea cauzelor, de aceea vizita la medicul dermatolog este foarte importantă. Va așteptăm cu o gamă largă de tratamente pentru a redobândi un păr suplu și strălucitor.

Află mai multe