Dermatoscopie computerizată

Dermatoscopie computerizată – tehnologie de ultimă generație pentru depistarea cancerului de piele.

Cu ajutorul tău și folosind tehnologia modernă ne putem asigura că nu vei face parte din rândul acestora! Nimeni nu ar trebui să moară de melanom în zilele noastre! Pielea este organul cel mai ușor de supus examinării, astfel încât cu ajutorul videodermatoscopiei, tehnologia cea mai avansată în depistarea cancerului de piele, putem identifica precoce orice leziune suspectă sau cu risc de a se modifica și să o îndepărtăm în timp util. Depistarea precoce a melanomului asigură o rată de supraviețuire de peste 95% deoarece este excizat înainte de a se întinde la alte organe.

Vă oferim primul sistem de videodermatoscopie Fotofinder din Cluj-Napoca și printre primele 3 din România! FotoFinder ATBM (Automatic Total Body Mapping) reprezintă standardul de excelență în dermatoscopie computerizată, dovedindu-se un instrument extrem de eficient pentru depistarea cancerului de piele, dar și a altor anomalii ale pielii.

Acest sistem complex investighează în detaliu tegumentul și determină evoluția în timp a nevilor pigmentari (alunițelor).

  • În câteva secunde toți nevii sunt numărați digital și imaginile dermatoscopice sunt captate și asociate numerelor;
  • Sistemul Moleanalyzer ne oferă un scor de malignitate;
  • Semnele noi sau modificate sunt detectate la o singură scanare a întregului corp și medicul este avertizat asupra lor;
  • Imaginile noi captate sunt automat comparate și sistemul avertizează asupra oricăror modificări, uneori insesizabile ochiului uman;
  • Securitate maximă pentru pacient și pentru medic deopotrivă.

FOTO FINDER este sistemul ales de mii de specialiști dermatologi de pretutindeni. Toată lumea, indiferent de vârstă ar trebui să își examineze anual pielea prin intermediul unui consult de specialitate și o dermatoscopie computerizată!

Pentru programări și informații: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru dermatoscopie computerizată!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x