Epilare definitivă laser performantă la DermaElite

Clinica DermaElite utilizează tehnologia laser pentru îndepărtarea graduală, dar permanentă, a părului facial și corporal.

Din pasiune pentru estetică și dorința de a asigura confortul pacienților noștri, am dotat clinica cu laserul Alexandrite – Candela Gentle Max Pro, de la firma Syneron.

Laserele Gentle Max Pro sunt standardul în industrie de peste două decenii. Asta înseamnă că prin intermediul său, putem efectua cu încredere proceduri de îndepărtare definitivă a părului nedorit, cu rezultate consistente.

Mai mult de atât, laserele Gentle Max Pro depășesc scopul îndepărtării părului, pentru a permite tratarea unei multitudini de afecțiuni.

Seria Gentle Max Pro este unul dintre cele mai performante lasere din domeniul epilării, fiind preferatul medicilor dermatologi, pentru rezultatele sale deosebite.

Ce este GentleMax Pro?

GentleMax Pro ™ este standardul de aur pentru îndepărtarea eficientă a părului la tipurile de piele I-III, categorie care include majoritatea tipurilor de piele.

Este un laser care tratează și leziunile pigmentare și vasculare, precum și roșeața feței, strângerea pielii, petele solare, fiind utilizat și pentru întinerirea generală.

GentleMax Pro ™ excelează în îndepărtarea sigură, rapidă și eficientă a părului, oferind pacientului rezultate optime, cu un grad ridicat de satisfacție și confort.

Cum să te pregătești pentru tratament?

Principalul mod de a te pregăti pentru tratamentul de epilare definitivă laser este rasul, pentru a îndepărta firele de păr mai lungi, procedeu ce va exfolia partea superioară a pielii, astfel încât raza laser să poată pătrunde mai ușor în piele.

Pe de altă parte, alte metode de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea cu ceară și cu aparatul de epilat, nu sunt recomandate înainte, în timpul și după tratament.

Procesul

Înainte de a fi supus tratamentului, medicul, în cadrul consultației de specialitate, va găsi cele mai bune soluții pentru satisfacerea dorințelor tale. În această etapă, medicul va analiza tipul de piele și alte caracteristici, iar apoi va determina cel mai potrivit tratament care urmează să fie utilizat.

Candela Gentle MaxPro funcționează prin furnizarea unui fascicul laser care pătrunde în piele și țintește foliculii de păr. Lumina pe care melanina o absoarbe în foliculii de păr este transformată în căldură, care inhibă creșterea părului, fără a afecta pielea.

În general, ar trebui să te aștepți la o procedură nedureroasă, datorită anestezierii locale topice cu lidocaină. Procedura durează între 15-30 de minute, în funcție de zona tratată.

Nu este posibil să eliminăm toți foliculii într-o singură ședință de tratament. Cu toate acestea, vei observa o reducere a creșterii părului după fiecare ședință.

Numărul de ședințe de tratament de epilare definitivă laser depinde de mai mulți factori, cum ar fi nuanța pielii, culoarea părului și numărul de zone tratate. Persoanele cu păr mai întunecat și pielea mai deschisă vor obține rezultate mai repede. De obicei, pacienții au nevoie de 4 – 10 tratamente, dar unii pacienți au nevoie de mai multe. Medicul va stabili numărul de tratamente necesare.

Există efecte secundare ale tratamentului cu laserul Gentle MaxPro?

Pielea va fi ușor roșie și umflată după tratamentul de epilare definitivă laser. Această afecțiune va dispărea în câteva ore.

Aplicarea directă a substanțelor chimice trebuie evitată pe zona tratată a pielii.

În plus, pacienții trebuie, de asemenea, să evite expunerea directă la soare pentru a preveni modificările pigmentului pielii.

Tehnologie

GentleMax Pro ™ utilizează un laser Alexandrite cu o lungime de undă de 755nm, optim pentru tipurile de piele I-III. Acest laser economisește timp, se potrivește multor tipuri de piele și oferă protecție consistentă, cu opțiunea Plus Air Cooling, astfel încât tu să te simți mai confortabil. Încearcă acum o ședință de epilare definitivă cu laser și bucură-te de o piele catifelată și fină, precum și rezolvarea unor boli de piele cum ar fi foliculita.

 

DermaElite este aici pentru tine, în Cluj-Napoca, pentru cele mai avansate tratamente, cu rezultate performante, în timp scurt și cu un maxim de confort.