Întinerește-ți chipul cu mezoterapia facială

Mezoterapia facială, denumită și mezo-lifting, implică injectarea unui cocktail de vitamine și minerale în mezoderm – stratul de grăsime și țesut conjunctiv de sub piele.

La DermaElite folosim o tehnica de injectare cu un amestec unic de ingrediente ce conțin vitamine, aminoacizi, minerale si acid hialuronic. Formula pătrunde profund, pentru a rehidrata pielea, lăsând-o strălucitoare.

Cu rezultate rapide, vizibile și lipsa de timp de recuperare, nu e de mirare că are o popularitate crescândă printre pacienți.

Beneficiile mezoterapiei

Mezoterapia utilizează soluții estetice non-invazive și are mari beneficii anti-îmbătrânire, inclusiv:

  • reducerea liniilor fine și a ridurilor;
  • creșterea producției de colagen;
  • creșterea nivelului de umiditate;
  • îmbunătățirea elasticității pielii;
  • reducerea umflarea sub ochi;
  • întinerirea pielii;
  • stimulează procesul de vindecare;
  • creșterea fermității pielii;
  • strălucirea pielii;
  • îmbunătățește rezultatele altor tratamente de estetică facială.

Mezoterapia și întinerirea facială

Această  tehnică este concepută pentru a viza acele celule ale pielii implicate în procesul de îmbătrânire. Mezoterapia implică acțiunea a peste 50 de ingrediente active care includ peptide biomimetice, vitamine, minerale, enzime, peptide nano și stimulatoare de factori de creștere.

Procedura de tratament

Terapia are efecte imediate, dar pentru menținerea rezultatelor, sunt necesare 9 ședințe pe an, în 3 cure de câte 3 ședințe, odată la 2-3 săptămâni.

O ședință de mezoterapie facială durează, în medie, 30 de minute.

Practic se injectează câte 0,1-0,5 ml, cu 5 sau 9 ace simultan, la distanțe de 1-3 cm.

Zonele vizate de mezoterapie sunt fața, gâtul, decolteul și mâinile, dacă este cazul.

În cadrul clinicii DermaElite, ședințele de mezoterapie se realizează cu ajutorul unui aparat special care permite o injectare uniformă, la adâncimi precise, în funcție de zona vizată. Astfel, se asigură confortul procedurii și se optimizează rezultatele.

Mezoterapia facială doare?

Tratamentul se realizează fără durere, grație anestezicului.

După administrarea injecțiilor, se poate simți o ușoară senzație de arsură. Pentru a minimiza această apariție, o cremă topică este aplicată înainte de tratament.

Hidratare profundă prin mezoterapie la DermaElite

Strălucirea și hidratarea feței conferă un aspect de „prospețime, tinerețe și piele sănătoasă“.

Una dintre cele mai utilizate metode pentru a obține o piele stralucitoare este mezoterapia. Se poate face ca monoterapie sau combinat cu alte proceduri, cum ar fi peeling, laser sau radiofrecvență.

Este foarte importantă calitatea produselor care sunt injectate în cadrul procedurii de mezoterapie, pentru a obține o piele strălucitoare. La Clinica DermaElite, calitatea și siguranța tuturor produselor noastre este garantată.

Protocol DermaElite pentru a obține o piele strălucitoare prin mezoterapia facială

Specialiștii clinicii noastre evaluează starea pielii pacientului și realizează un protocol individualizat de mezoterapie facială, pentru a aduce luminozitate feței.

Dacă avem un pacient cu o piele mată, plictisitoare și deshidratată care caută să-și lumineze fața, recomandăm sesiuni de mezoterapie combinate cu peeling. De asemenea, se recomandă un tratament la domiciliu constând din creme specifice pentru tipul de piele și suplimente nutritive care sunt precursori de colagen și acid hialuronic.

Mezoterapia este o procedură inovativă, ce va contribui decisiv la reîntinerirea aspectului tenului tău.

Descoperă și mai multe informații despre procedura de mezoterapie facială oferită în cadrul clinicii DermaElite și bucură-te de o piele mai frumoasă și rejuvenată.

 

Clinica DermaElite îți oferă cele mai avansate tratamente de dermatologie medicală și estetică.

Sediul nostru ultra-modern din Cluj-Napoca, Str. Mihai Eminescu nr.3, îți stă la dispoziție, pentru cele mai avansate tratamente.