PROGRAM

Luni  14:30 – 18:30
Marţi
Miercuri
Joi
Vineri
Dr Harceaga Olimpiu

MEDIC SPECIALIST DERMATOVENEROLOGIE –
CHIRURGIE PLASTICA,ESTETICA SI MICROCHIRURGIE RECONSTRUCTIVA

Membru cu drept de liberă practică al GMC (General Medical Council UK) No.7481309 

Dr. Olimpiu Hârceagă s-a specializat pe parcursul carierei sale pentru a ajuta pacienții să obțină repararea și armonia corpului. A absolvit Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca după care a efectuat specializarea în Chirurgie Plastică și specializarea în Dermatologie. Dubla specializare îi asigură expertiza necesară pentru a înțelege Medicina Estetică și a ajuta pacienții să își atingă țelul de frumos.

Dr. Olimpiu Hârceagă a efectuat 11 ani de specializări după absolvirea facultății de medicină, lucru care îl ajută să ofere pacienților săi siguranță!. A efectuat 3 ani de specializare în străinătate, în Oxford UK unde a lucrat ca și rezident în serviciul de chirurgie plastică al spitalului John Radcliffe Hospital, parte a Oxford University Hospitals. A efectuat stagii de pregătire în Belgia, Brussels, în Spitalul Universitar UZ Brussels, în Stuttgart la Marrien Hospital, la Munchen Bogenhausen Klinikum. Pe lângă aceste stagii, a participat la numeroase cursuri și congrese, a publicat lucrări științifice și a susținut prezentări la congrese, a câștigat burse pentru fellowship în chirurgie estetică (DAFPRS Facial Surgery). În prezent, este colaboratorul unor clinici din Londra, Marea Britanie, fiind înscris în General Medical Council.

Dr. Hârceagă menține o legătură constantă cu experți în domeniul chirurgiei estetice pe care îi vizitează constant, iar tehnicile de tratament folosite sunt validate de publicații stiințifice.

PROGRAMARE

1 + 11 =