PROGRAM

Luni 11:30 – 20:00
Marţi 08:30 – 17:00
Miercuri 08:30 – 17:00
Joi
Vineri 11:30 – 20:00
Sambata 1/2 08:30 – 14:00
Dr. Orac Amalia

MEDIC SPECIALIST DERMATOVENEROLOGIE

Sunt Dr. Amalia Orac, medic specialist dermato-venerolog,  am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași și am efectuat rezidențiatul în specialitatea Dermato-venerologie în centrul universitar Cluj-Napoca.

În perioada 2018-2020 am lucrat în cadrul Q Clinic ca și medic dermatolog unde m-am perfecționat în domeniul terapiilor laser și al Medicinei Estetice și am fost coordonator al Q Education unde am organizat cursuri internaționale  de perfecționare în medicina estetică pentru medici.
Mă preocupă domeniul chirurgiei dermatologice, dermatologiei clinice și mai cu seamă terapiile laser și  medicina estetică; de aceea am ales să lucrez la Dermaelite, un centru de excelență în Dermatologie și terapii laser de ultimă generație.
Sunt  membră a Societății Române de Dermatologie, a Societății Române de Dermato-oncologie, a Asociației Dermatologilor Transilvani și a Societății Europene de Dermato-venerologie și începând cu 2014 am fost autor al mai multor lucrări de specialitate prezentate la multiple conferințe naționale ale medicilor dermatologi, precum și al unor  articole  de specialitate publicate în reviste naționale de renume.
 Am participat la cursuri post-universitare de pregătire în chirurgie dermatologică, dermatoscopie, ultrasonografie cutanată, proceduri moderne aplicate în dermatologia estetică, cursuri internaționale de perfecționare în terapii laser, IPL, LED si RF.

Îmi place să particip constant la congrese și cursuri de specialitate pentru a fi mereu la curent cu inovațiile în domeniu și  pentru a le putea asigura pacienților mei cele mai bune și moderne tratamente atât dermatologice cât și estetice.

PROGRAMARE

15 + 5 =