Mezoterapia este recomandat a se efectua în perioadele cu temperaturi reci si medii, niciodată calde, așadar.

Atunci când primăvara bate la ușă, un tratament de reîntinerire a tenului, prin hrănirea sa profundă, este binevenit.

Clinica DermaElite este întotdeauna un aliat pentru femei și bărbați în lupta cu timpul și în căutarea frumuseții.

Ce este mezoterapia?

Unul dintre cele mai importante instrumente din această luptă este într-adevăr mezoterapia, care a devenit cunoscută încă de la mijlocul anilor 1950.

Inițial rezervată strict pentru uz medical, mezoterapia este acum utilizată în scopuri estetice. Acesta are ca scop revitalizarea feței, hidratarea și umplerea liniilor fine.

Acest tratament a început să devină mai cunoscut atunci când ingredientele chimice au fost înlocuite cu substanțe naturale, cum ar fi acidul hialuronic.

Termenul de mezoterapie nu se referă la un anumit tratament, ci la o tehnică de injectare care se aplica mesodermului. În zilele noastre, o cerință necesară este să se efectueze mai multe injecții mici, astfel încât substanțele utilizate să fie răspândite în mod corespunzător.

De ce mezoterapie?

De-a lungul timpului, procentul de nutrienți din piele este scăzut, rezultând deshidratarea, aspectul neclar, lipsa de elasticitate și, desigur, ridurile.

Mezoterapia, ca metodă facilă și rapidă anti-îmbătrânire, poate restabili procentul scăzut și poate susține pielea într-un mod natural. În funcție de fiecare caz, specialiștii clinicii DermaElite vor injecta, în cadrul celui mai modern tratament de mezoterapie în Cluj-Napoca, următoarele ingrediente cel mai frecvent utilizate:

  • Acid hialuronic, atunci când caută să netezească ridurile și creșterea hidratării.
  • Complexe de vitamine și oligoelemente, atunci când este nevoie pentru a netezi textura pielii și de a restabili fermitatea.
  • Factori lipolitici, atunci când este nevoie de a conține acumularea de grăsime într-o zonă mică, cum ar fi sub bărbie sau ochi.

Tratament

Într-un fel, mezoterapia constă în plasarea principiilor active anti-îmbătrânire conținute în mod normal, în creme, direct în straturile profunde.

Tratamentul se efectuează sub anestezie topică cu cremă. Un amestec de acid hialuronic lichid și vitamine antioxidante este introdus prin mai multe injectări fine, pe întreaga suprafață de tratament.

Rezultat
Pielea este rehidratată și va fi din nou fermă și radiantă. Efectul antioxidant al vitaminelor este de interes pe termen lung în prevenirea îmbătrânirii pielii, dar numai dacă ședințele sunt repetate în mod regulat.

Durata
Fața, gâtul, decolteul și spatele mâinilor sunt tratate în 3 ședințe, la intervale de 15 zile, urmate de o ședință de întreținere la fiecare 4 luni. Ședințele durează 30 minute până la 1 oră, în funcție de zona care urmează să fie tratată.

Mezoterapie în Cluj-Napoca

Dacă te întrebi unde poți găsi tratamente prin mezoterapie în Cluj-Napoca, o clinică de renume precum DermaElite va satisface cu siguranță cele mai exigente dorințe.

Pentru mezoterapie în Cluj-Napoca, apelează de fiecare dată la specialiștii clinicii DermaElite.

Clinica DermaElite îți pune la dispoziție cele mai eficiente soluții pentru toate problemele pielii prin intermediul tehnologiilor avansate, tratând atât afecțiuni de natură medicală cât și estetică.

 

Te așteptăm în sediul nostru din str. Mihai Eminescu nr.3.

Programează-te chiar acum, la tel. (+40) 742 900 800.