Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine

Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine

Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine, un adevărat cocktail al frumuseții!

Despre mezoterapie cu aminoacizi și acid hialuronic știm că este o metodă nouă de tratament folosită în medicină estetică, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți.

Rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și creșterea fermitătii pielii.

La clinica DermaElite ședințele de mezoterapie se realizează cu ajutorul unui aparat special de injectat, fapt ce permite o injectare uniformă, la adâncimi precise în funcție de zonă unde dorim să ajungă substanța, cu 5 sau 9 ace simultane, ceea ce sporește confortul procedurii și optimizează rezultatele.

Ce înseamnă procedura de mezoterapie facială?

În ce privește procedeul de mezoterapie facială sau cocktailul frumuseții, acesta se aplică la nivelul feței, gâtului, respectiv decolteului și ajută în mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor și în anumite cazuri la corectarea unor semne și cicatrice.

Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculația și metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare (reîntinerire). Tratamentul se injectează și în mâini, având același efect de rejuvenare.

Tratamentul cu mezoterapie este ca o ploaie în deșert pentru tenul nostru, deoarece îi oferă acestuia o sursă impresionantă de vitamine și nutrienți din care el își ia atât cât este necesar pentru a-și recăpăta elasticitatea, suplețea și fermitatea.

Este recomandat ca procedeele de mezoterapie să se combine cu tratamentele estetice chirurgicale precum laser sau injectări cu botox. O ședintă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute și presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanțe de 1-3 cm, în funcție de zona tratată. Este recomandat un număr de 3 ședințe la 2 săptămâni distanță una de altă și un număr de 3 cure pe an.

După o ședință de mezoterapie facială despre care menționam că durează în jur de jumătate de oră, se va putea deja observa o diferență în zona în care a fost efectuată procedura, fiind vorba despre un cocktail de substanțe benefice și necesare pielii care reprezintă un factor important pentru rejuvenarea acesteia.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de socializare: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Programează-te acum pentru o consultație, sau vezi întreaga selecție de tratamente faciale oferite în cadrul clinicii noastre și bucură-te de un ten mai frumos și întinerit pentru mai mult timp.

Solicită o consultație pentru mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine!

Durată

30 Minute

Durere

Cremă anestezică

Muncă

24 h

Activități sociale

24 h

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%