Tratamentul cu acid hialuronic injectabil este una dintre cele mai populare tehnici de întinerire facială.

Pe măsură ce îmbătrânim, țesuturile de bază care păstrează pielea noastră tânără și fermă încep să se descompună din cauza efectelor gravitației, expunerii la soare, dietei, factorilor genetici și anilor de mișcare musculară facială.

De-a lungul timpului acești factori contribuie la dezvoltarea de linii și riduri faciale.

Unde se formează ridurile?

Pielea ta este formată din două straturi cunoscute sub numele de epidermă și derm. Epiderma, sau stratul exterior al pielii, acționează ca apărare primară a pielii împotriva mediului înconjurător. Dermul, sau următorul strat al pielii, este compus în principal din țesut conjunctiv și oferă pielii o rețea de sprijin. Cele mai multe riduri faciale profunde apar în stratul cutanat al pielii.

De ce apar ridurile?

În țesutul conjunctiv al dermului, fibrele de colagen și elastină formează o rețea care oferă pielii structură, susținere și elasticitate. În plus, celulele grase și alte molecule, cum ar fi acidul hialuronic, ajută la crearea volumului sub piele.

Cu timpul, această rețea de fibre de colagen și elastină se descompune, iar moleculele de acid hialuronic și celulele adipoase care creează volum sunt epuizate. Împreună, descompunerea și epuizarea acestor molecule duce la formarea de riduri și la alte modificări ale pielii faciale.

Atunci când sunt utilizate ca tratamente independente sau împreună cu alte proceduri, tratamentele injectabile pot reduce sau elimina ridurile și cicatricile, pot crea buze mai pline și pot trata lipoatrofia sau pierderea de grăsime sub piele.

Cu o procedură rapidă de aplicare și rezultate aproape imediate, tratamentele cu acid hialuronic oferă o metodă sigură și eficientă de restabilire a unui aspect mai lin, mai tineresc.

Tratamentele de estetică facială cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o moleculă de zahăr complexă, care apare în mod natural și care formează conexiuni mari în țesutul conjunctiv al corpului, cum ar fi pielea și cartilajul. La fel ca un burete, funcția sa principală este de a lega și de a absorbi moleculele de apă, care creează volum facial.

Fillerele cu acid hialuronic sunt utilizate în general pentru a trata ridurile faciale și pliurile și pentru a spori aspectul buzelor. Unul dintre tratamentele de umplere dermică cu cel mai rapid efect este tratamentul cu acid hialuronic. Funcționează prin înlocuirea în corp a acidului hialuronic care s-a epuizat în timp, ceea ce restabilește volumul sub suprafața pielii.

Efecte adverse

Fillerele cu acid hialuronic, utilizate de clinica Dermaelite, sunt biocompatibile, nefiind necesară testarea alergică anterior tratamentului. Acestea provin de la companii cu renume în domeniu, având o calitate superioară.

Viața este mai frumoasă atunci când ai încredere în tine. Aspectul tău îți poate da încrederea de care ai nevoie. Alege să privești cu încredere prezentul și viitorul, împreună cu Dermaelite!

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Solicită acum o consultație pentru volumetrie facială, în cadrul Dermaelite!