Acidul hialuronic a transformat estetica facială, în mod revoluționar, prin efectele sale deosebite, simplitatea tratamentului și compatibilitatea sa cu organismul.

Dermaelite îți pune la dispoziție una dintre cele mai simple proceduri de estetică facială, cu unele dintre cele mai avansate efecte.

Cum poate corecta acidul hialuronic problemele de estetică facială?

  • Mărește, definește și modelează forma buzelor;
  • Mărește volumul pomeților;
  • Corectează pierderea de volum osos intervenită odată cu vârsta, la nivel facial;
  • Umple golurile din zona tâmplelor;
  • Modelează zona bărbiei.

Contraindicațiile tratamentului cu acid hialuronic

  • Sarcină și alăptare;
  • Inflamați ale pielii;
  • Predispoziție la cicatrici hipertrofice;
  • Sensibilitate la acidul hialuronic.

Pregătirea procedurii

În funcție de tratament, procedurile de injectare cu acid hialuronic durează de obicei între cincisprezece și șaizeci de minute.

Înainte de începerea procedurii, zonele de tratament vor fi curățate, de obicei, folosind un agent de curățare pe bază de alcool.

Spre deosebire de injecțiile cu colagen, injecțiile cu acid hialuronic nu includ un agent anestezic. Prin urmare, un anestezic local sau local poate fi utilizat pentru a amorți zona de tratament în timpul procedurii.

Pentru a evita apariția de vânătăi, cu o săptămână înainte de tratament, opriți utilizarea aspirinei, medicamente antiinflamatorii și alte medicamente care reduc coagularea sângelui (de exemplu, extract de ginko biloba).

Procedura de injectare cu acid hialuronic

Folosind un ac ultra fin, acidul hialuronic este injectat în derm, în mai multe puncte, de-a lungul marginii zonei de tratament. După aproximativ două până la trei injecții, medicul va masa zona de tratament.

Medicul va continua să injecteze acidul hialuronic pe lungimea ridurilor, până la obținerea unei corecții maxime.

Dacă nu s-a utilizat o anestezie locală, puteți simți o înțepătură minoră în timpul injecției.

Pe măsură ce moleculele de acid hialuronic injectate atrag și leagă moleculele de apă, volumul de sub piele va crește, restaurând un aspect mai lin, mai tineresc.

Recuperare după injectarea cu acid hialuronic

Imediat după injecții, este posibil să prezentați o roșeață, o ușoară înțepătură, o umflătură minoră sau o vânătaie în zona de tratament. Cruste mici se pot forma, de asemenea, în punctele de injectare. Aceste simptome dispar de obicei în termen de două până la trei zile. Pansarea nu este necesară și majoritatea pacienților sunt capabili să reia activitățile normale imediat după tratament.

Rezultatele injectării acidului hialuronic

Organismul, în timp, va metaboliza și absorbi în cele din urmă acidul hialuronic injectat.

Prin urmare, în timp ce efectele sunt imediate, tratamentul cu acid hialuronic nu oferă aceleași rezultate de lungă durată care pot fi obținute din chirurgia cosmetică.

Deși longevitatea rezultatelor variază în funcție de pacient, rezultatele injectărilor cu acid hialuronic sunt de obicei menținute timp de șase până la douăsprezece luni.

Acidul hialuronic este produsul ideal utilizat în cazul refacerii de volumetrie facială, în siguranță, cu rezultate naturale și pe termen lung. Acidul hialuronic este o substanță ideală pentru umplere, deoarece conferă o senzație naturală în piele, are efect durabil, nu are efecte secundare.

 

 DermaElite, specialistul tău în estetică facială, este aici pentru tine, cu cele mai performante tratamente de remodelare facială!

 

Clinica Derma Elite îți oferă soluțiile de care ai nevoie! Iar dacă te-ai săturat de probleme legate de foliculită, sau îți dorești o piele fină și catifelată tot timpul anului, te invităm să descoperi și epilarea definitivă cu laser, folosind cele mai noi și eficiente tehnologii.