Remodelare și întreținere corporală

Când dieta și sportul nu mai dau rezultate, este momentul să apelezi la două tratamente care pot remodela complet talia: Venus Legacy, bazat pe radiofrecvență, și criolipoliza Cooltech, metoda de slăbire localizată prin înghețare. Ambele proceduri au un caracter non-invaziv, sunt nedureroase și nu necesită timp de recuperare.

Slăbire localizată

Slăbire localizată

Prin intermediul criptolizei CoolTech înghețăm celulele adipoase la temperatura de -8 grade.

Tratament piele lăsată

Tratament piele lăsată

Obținem rezultate excelente în diminuarea laxității pielii, eliminarea aspectului de coajă de portocală și reducerea în centimetri.

Tratament Remodelare genunchi

Tratament Remodelare genunchi

Utilizăm o tehnologie recunoscută pentru rolul său de tonifiere a pielii, oferindu-ți o soluție non-invazivă și nedureroasă de remodelare a zonei genunchilor.

Galerie foto - Înainte și După

Înainte și După

DermaElite & Laser Clinic vă pune la dispoziție aparate de ultimă generație pentru a vă bucura mereu de rezultatele mult așteptate.

Tratament celulită

Tratament celulită

Prin contractarea legăturilor de colagen și elastină, obținem un răspuns de vindecare din partea pielii, tradus printr-o textură fermă…

Tonifierea brațelor

Pentru reconturarea zonelor corpului afectate de laxitate sau de aspect îmbătrânit, utilizăm Venus Legacy, tratament pe bază de radiofrecvență.

Tratament gușă

Tratament gușă

Pentru tratarea bărbiei duble și a pielii lăsate de pe gât îți punem la dispoziție un tratament fără injecții.