Slăbire localizată

Slăbire localizată

CoolTech® este un tratament non-invaziv de slăbire localizată care folosește o tehnologie performantă de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces.

Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient țesutul adipos localizat având un sistem de răcire controlat încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, iar restul țesului și fibrele de colagen sunt protejate.

Cum acționează tratamentul pentru slăbire localizată?

Aplicatorul atrage în mâner țesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulația sangvină și facilitează crioterapia. După acest tratament se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

CoolTech® este singurul device de slăbire localizată care răcește până la – 8 grade Celsius în mai puțin de un minut, reducând durerea simțită în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piață care ajung doar la – 3 grade în 10 minute!

Fiecare dintre noi are un numar finit de celule adipoase. Un adipocit contine apă, glicerol și acizi grași (până la 5 tipuri).  CoolTech® este singurul capabil să distrugă patru din cei cinci acizi grași, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de – 43 de grade Celsius.

  • Rezultate slăbire localizată

În medie, stratul de grăsime este redus circumferențial cu cca 5.3 cm ± 1.3 cm.
Aceste rezultate sunt vizibile după 3 săptămâni de la prima ședință și efectul maxim se instalează la aproximativ 2-3 luni.

  • Aplicatori

Două aplicatoare tratează zonele într-o singură ședință. Fiecare este independent și are propriul sistem de control și vacuum.

  • Etape

1. Efectul de vacuum al CoolTech® reține doar grăsimea în exces, protejând în același timp și restul țesutului și fibrele de colagen;
2. Vacuumul scade circulația sangvină din zona de tratament, ceea ce determină un control targetat al zonei țintă;
3. Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului. Acestea generează efectul de răcire până țesutul ajunge la temperatura programată;
4. Tratamentul nu trebuie să dureze mai puțin de 60 minute pentru a obține rezultatele dorite. După tratament, grăsimea este eliminată gradual printr-un proces metabolic natural.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Dacă suferiți din cauza celulitei și vă doriți picioare frumoase, vă recomandăm să încercați și un tratament anticelulitic fără durere, efectuat cu ajutorul unui aparat de ultimă generație. Ori poate ați avut modificări în greutate ce au cauzat apariția unor vergeturi de care nu mai reușiți să scăpați, pentru acestea vă așteptăm la un tratament vergeturi eficient chiar de la prima ședință. Bucurați-vă de un corp minunat fără durere și alegeți serviciile cele mai potrivite oferite de clinica noastră. Vă punem la dispoziție o gamă larga de tratamente de remodelare corporală eficiente și non-invazive, astfel încât să va puteți bucura de un corp frumos fără întervenții chirurgicale sau timp de recuperare.

Solicită o consultație pentru slăbire localizată!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x