Înainte de a beneficia de un tratament cu acid hialuronic, pentru buze, ar fi util să cunoști câteva detalii despre acesta, explorând miturile din jur.

Principalul mit este acela că acidul hialuronic este “ceva nenatural”. Fals.

Acidul hialuronic este o substanță prezentă în mod natural în corpul uman și în dermă în special. Acidul hialuronic utilizat în terapiile injectabile este de origine non-animală, fiind obținut printr-un proces complex de sinteză.

Este pur microbiologic și este ambalat în seringi sau în flacoane sterile. Are consistența unui gel și poate fi reticulată sau necretată, fiind injectat cu sau fără anestezie (lidocaină).

Cât timp rezistă acidul hialuronic după injectare?

Gelurile viscoelastice ale acidului hialuronic reticulat sunt create pentru corectarea pliurilor nasogeniene, a liniilor fine, a liniei faciale sau a augmentării parțiale sau integrale a buzelor.

Efectele sunt imediate și se mențin timp de 6 luni până la 18-24 luni, în funcție de factori precum: tipul de piele, vizibilitatea ridurilor, zona de injectare, cantitatea injectată etc.

Ce poate fi corectat folosind acid hialuronic?

Buzele sunt cel mai cunoscut și popular candidat pentru acest tratament. Ele beneficiază din plin de efectele uimitoare ale acidului hialuronic.

Dar și volumetria facială cu întinerirea ovalului facial este o preocupare importantă în prezent.

Odată cu îmbătrânirea, toate structurile, începând cu tegumentul și terminând cu structura osoasă a feței suferă modificări, coborând în regiunea inferioară și creând triunghiul inversat (cu baza inferioară), rezultând aspectul „căzut” al feței.

Prin utilizarea acidului hialuronic reticulat și/sau fără reticul putem contribui la refacerea aspectului facial în zone precum pomeți, zona inferioară zigomatic, zona mandibulară, menton.

Injectarea acidului hialuronic este dureroasă?

Este o procedură minim invazivă, aproape nedureroasă și se efectuează după subiectul aplicării anestezicelor.

Efectul este imediat vizibil, nu sunt necesare precauții prealabile și este durabil în timp între 6-12 luni și doi ani.

Sunt rareori descrise reacții locale, la persoane cărora le-a fost administrată injecția, cum ar fi: eritem/roșeață, contuzii sau vânătăi, durere sau prurit ușor, care dispar în 24 ore și 8 zile (în medie 72 ore).

Pot apărea granuloame sau noduli care durează între 15 zile și 3 luni.

Cazurile de colorație a zonei de injectare sunt extrem de rare și foarte rare.

Este o procedură extrem de valoroasă, bine cunoscută astăzi, pe care cercetarea încă o îmbunătățește și îi găsește noi aplicații și valențe, rezultatele fiind vizibile instant, rezultatele fiind la scurt timp după vizibile și neprezentând incidente neplăcute asociate injecției.

Cum se pot înfrumuseța buzele prin injectarea de acid hialuronic?

La Dermaelite, utilizăm doar materiale performante –  acid hialuronic de cea mai bună calitate, de la producătorii prestigioși de acid hialuronic. Și în această privință vei avea de ales între 2 sau mai multe substanțe, la același nivel calitativ superior.

  • Accentuarea formei naturale a buzelor;
  • Ridicarea colțurilor exterioare ale gurii, pentru obținerea unui look optimist;
  • Corectarea ridurilor radiare din jurul gurii (aspectul de buze țuguiate);
  • Înălțarea liniei superioare a buzelor, pentru un aspect mai îndrăzneț;
  • Mărire buze inferioare, pentru un look senzual;
  • Corectarea asimetriilor de formă sau volum.

 Solicită o consultație pentru mărire buze!

Îți dorești o piele catifelată și fină tot timpul anului? Sau ai încercat orice să scapi de foliculită însă problema continuă? Atunci te invităm să încerci și o ședință de epilare definitivă cu laser și să te bucuri de o piele netedă și fără probleme. Programează-te pentru o consultație de epilare definitivă sau mărire buze și alege un centru specializat pentru nevoile tale.