Tratament cicatrici postacnee

Tratament cicatrici postacnee

Spune adio cicatricilor postacnee!

Tratament cicatrici postacnee, o problemă cu care se confruntă numeroase persoane, chiar și după ce afecțiunea dermatologică – acneea – a trecut, este disponibil la Clinica Derma Elite.

Numai cine se confruntă cu cicatrici postacnee știe cât de mare este impactul social și emoțional al acestora, fața fiind primul lucru pe care oamenii îl remarcă. Dacă te confrunți cu această problemă, Clinica DermaElite îți este un aliat de nădejde, punându-ți la dispoziție cea mai redutabilă armă de tratament cicatrici postacnee: laserul CO2RE. Acest laser este mai puternic decât laserul Erbium care este în schimb indicat în cazul pielii închise la culoare.

CO2RE este un laser fracțional CO2 excelent pentru reîntinerire și tratament cicatrici postacnee. Acest laser este produs de Candela-Syneron (SUA) și este alegerea multor medici de top pentru tratamente inovatoare. Este unul dintre puținele tipuri de lasere CO2 din lume (doar 3 la număr) care folosește tehnologia super/ ultrapuls. Cu ajutorul acestei tehnologii, căldura este aplicată mult mai rapid la nivelul pielii, crescând siguranța procedurii și scăzând timpul de recuperare.

Consultația înainte de procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare. Este necesară profilaxia pentru herpes simplex, cu cel puțin 3 zile înainte de procedură.

Rezultatele sunt semnificative de la prima ședință. Trebuie să știi că ele sunt evidente abia la câteva săptămâni după ședință și maxime la 3-6 luni după ședință. Odată instalate, rezultatele se mențin pe viață. Te așteptăm așadar cu un extraordinar tratament cicatrici postacnee.

Pentru orice alte probleme dermatologice sau pentru programări, te rugăm să ne ne contactezi la numărul de teelfon 0742 900 800 sau pe pagina de Facebook Derma Elite & Laser Clinic Cluj. Îți stăm la dispoziție cu o gamă largă de tratamente faciale specializate, așadar, indiferent că ai nevoie de un tratament antiacneic special creat pentru cazul tău particular, un tratament natural pentru un ten luminos prin terapia vampir (PRP), sau alte tratamente cosmetice profesionale, suntem alături de tine cu cele mai bune soluții.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament cicatrici postacnee!

Durată

90 Minute

Durere

Puțin dureros, anestezie locală

Îngrijire post - procedură

Da

Muncă

4 – 5 Zile

Activități sociale

10 Zile

Activitate fizică

4 – 5 Zile

Satisfacție

100%