Tratament gușă

Tratament gușă

 

Tratament gușă, al bărbiei duble și al pielii lăsate de pe gât se face într-un mod revoluționar la Clinica Derma Elite!

Utilizând tehnologia premiată Venus Legacy care combină frecvența multipolară cu pulsul magnetic, acest tratament gușă de ultimă oră poate ținti acumulările de grăsime greu de îndepărtat inclusiv prin exerciții și dietă. Este cu precădere eficient sub bărbie și în zona gâtului. Studiile clinice arată că lăsarea pielii se ameliorează semnificativ.

Acest tratament gușă și al bărbiei duble este confortabil și non-invaziv. Terapeutul vostru va plasa aparatul Venus Legacy aproximativ 15-20 de minute deasupra fiecărei zone tratate. Un set de 6 până la 10 tratamente sunt recomandate. Poți simți o ușoară senzație de încălzire, pe măsură ce tratamentul începe să elibereze grăsime.

Ulterior, te poți întoarce imediat la activități normale. Nu există riscuri, timp de recuperare sau intervenție chirurgicală. Împreună cu o dietă sensibilă și un program de exerciții, poți ajunge la pierderi semnificative în centimetri și în greutate. Rezultatele pot fi în continuare amplificate și menținute.

Venus Legacy e o tehnică dovedită că este sigură, necostisitoare și ajută la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării în anii ce vor urma. Vă puteți aștepta la rezultate semnificative după fiecare tratament gușă.

Conceput de medici, acest tratament gușă – tratamentul bărbiei duble prin utilizarea Venus Legacy presupune echipament medical de calitate superioară, fiind gestionat de către profesioniști în medicină, pentru siguranță absolută și liniștea clientului.

Terapia începe întotdeauna cu o analiză detaliată a grăsimii de pe mușchi pentru a monitoriza cu acuratețe progresul tratamentului la fiecare pacient. Pentru cele mai bune rezultate, combină acest tratament cu Metabolismul Cambridge și programul pentru optimizarea greutății. Nu uitați să întrebați și despre suplimenții alimentari.

Potrivite pentru: slăbirea feței, tratamentul bărbiei duble, întindetea mușchilor;
Rezultate: reducerea celulitei, reducerea grăsimii, întinderea pielii, îmbunătățirea texturii pielii;
Interval recomandat inițial: săptămânal sau o dată la două săptămâni;
Interval de întreținere: o dată pe lună.

Pentru programări și informații: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament gușă!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x