Tratament Malformații vasculare

Tratament Malformații vasculare

Află ce poate face Perfecta pentru tratament malformații vasculare ale copilului tău

8-10% dintre nou născuți au o formă sau alta de semn din naștere pe piele. O cauză frecventă pentru malformații vasculare apărute la copii o reprezintă dezvoltarea anormală a arterelor, venelor și limfaticelor. Dacă până acum se puteau face foarte puține pentru copiii născuți cu hemangioame sau cu acele pete vineții pe jumătate de față (portwine stain), acum există o rezolvare: V Beam Perfecta, cel mai bine vândut pulsed dye laser la nivel mondial. Un tratament malformații vasculare este extrem de important pentru copil și familia lui, atât din motive estetice, dar și funcționale.

Fie că vorbim de hemangioame, port wine stain, lacuri venoase, nevus flameus sau altele, laserul Pulsed dye este standardul de aur în rezolvarea acestora, disponibil doar în câteva clinici din România.

Acest laser poate fi folosit în siguranță la bebeluși sau copii. De multe ori este preferabil să începem tratamentul la vârste cât mai fragede pentru a evita fibrozarea care face ca, ulterior, tratament malformații vasculare să fie mai puțin eficient.

Toate procedurile se fac sub anestezie locală, astfel încât să fie absolut tolerabil pentru micuțul tău. Personalul este foarte bine pregătit, prietenos, amabil și foarte atent la confortul micului pacient pe toată durata tratamentului.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament malformații vasculare!

Durată

10 – 20 Minute

Durere

Redusă, anestezie locală

Recuperare

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%