Tratament PRP pentru căderea părului

Tratament PRP pentru căderea părului

Stopează alopecia cu tratament PRP pentru căderea părului

PRP (Platelet Rich Plasma sau terapia vampir), altfel spus tratamentul cu plasmă autologă îmbogățită cu trombocite, este cel mai modern tratament PRP pentru căderea părului în domeniul regenerării pielii prin forțe proprii.

Acesta presupune recoltarea și concentrarea factorilor de creștere din propriul sânge și reinjectarea, după procesare, în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară, sinteză de neocolagen pe termen lung și stimularea creșterii firelor de păr.

Folosit inițial în ortopedie, în refacerea tendoanelor și oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivală, în chirurgie plastică la cicatrizare, tratamentul cu sânge propriu este tot mai mult folosit în întreaga lume la reîntinerirea pielii feței, a gâtului, a decolteului și a mâinilor, dar și pentru căderea părului.

Este o metodă terapeutică foarte modernă, care urmărește stoparea căderii părului și stimularea creșterii lui.

Principalele ingrediente ale amestecului injectat în mezoterapia indicată pentru alopecie sunt: acidul fosfatidic (cu rol în stimularea creșterii și proliferării celulare la nivelul foliculului pilos), superoxid dismutaza (cu rol în protejarea celulelor de oxidare) și riboflavină 2% (intervine în metabolismul energetic al celulelor foliculului pilos).

În cadrul clinicii noastre îți oferim o gamă variată de tratamente non-invazive, ca să te poți bucura de cea mai frumoasă versiune a ta fără durere. Dacă îți dorești un ten perfect și rejuvenat, te invităm să descoperi terapia vampir (PRP), o soluție naturală și eficientă pentru o piele frumoasă.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament PRP!

Durată

30 Minute

Durere

Cremă anestezică

Recuperare

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

80% – 90%