Tratament Reîntinerire

Tratament Reîntinerire

Tratament Reîntinerire sau rejuvenarea feței – Dă anii înapoi fără chirurgie!

Odată cu trecerea anilor ultravioletele, gravitația, poluarea și stilul de viață cotidian își pun amprenta asupra pielii noastre. Pielea își pierde din fermitate și strălucire, fibrele de colagen se subțiază și față începe să se lase, ultravioletele își pun amprenta și apăr pete pigmentare, pielea se cutează și apar tot mai multe riduri. Deși liftingul clasic chirurgical poate întinde pielea îmbătrânită și elimină excesul, până de curând nu exista un tratament reîntinerire a pielii în adevăratul sens al cuvântului. Iată de ce tratament reîntinerire fracțional cu CO2 este unul absolut revoluționar, care la propriu dă anii înapoi pentru pielea ta! Este singurul tratament reîntinerire piele care duce la formarea de fibre noi de colagen și restructurarea celui existent, scheletul pe care stă pielea noastră!

Clinică DermaElite se mândrește să va poată oferi CO2RE, ultima tehnologie de laser fracțional. Acest laser este unul dintre puținele tipuri de lasere din lume (doar 3 la număr) care folosește tehnologia super/ ultrapuls. Astfel, căldură este aplicată mult mai rapid la nivelul pielii, crescând siguranță procedurii și scăzând timpul de recuperare. CO2RE este modul ideal de reîntinerire a feței, de creștere a fermității pielii și de a corecta toate defectele pielii dumneavoastră. Cu noul CO2RE rezultatele sunt remarcabile chiar după prima ședință!

Cine este un bun candidat pentru CO2RE?

  • Pentru reîntinerire – pacienții peste 30 de ani care se confruntă cu riduri, colorație neuniformă a feței, cicatrici etc. Este modul ideal pentru a avea o piele tânără fără imperfecțiuni;
  • După vârsta de 35-40 de ani se indică o procedură de CO2 farcțional pe an pentru a preveni lăsarea feței și îmbătrânirea cutanată;
  • Orice persoană care suferă de cicatrici postacnee, post traumatice sau chirurgicale.

Care sunt rezultatele la care să mă aștept?

Rezultatele finale după procedura trebuiesc estimate la 6 luni post tratament având în vedere că acest tratament stimulează sinteza și remodelarea colagenului. Aceste procese sunt pe deplin încheiate la 6 luni după procedură. După 2-3 tratamente obținem:

  • Ameliorarea ridurilor cu aprox 60%;
  • Ameliorarea texturii pielii;
  • Dispariția diferențelor de culoare;
  • O piele fermă, întinerită.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Descoperă și mai multe tratamente faciale de specialitate, astfel încât să te bucuri de un ten perfect și sănătos. Află totul despre procedura de mezoterapie facială oferită în cadrul clinicii DermaElite, sau optează pentru alte tratamente în funcție de nevoile tale. Noi îți punem la dispoziție cele mai bune soluții pentru tenul tău.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament reîntinerire!

8 + 5 =

Durată

1,5 Ore

Durere

Cremă anestezică

Îngrijire post - procedură

2 Zile

Muncă

3 – 5 Zile

Activități sociale

7 – 10 Zile

Activitate fizică

3 – 5 Zile

Satisfacție

100%