Tratament Terapia Vampir

Tratament Terapia Vampir

Tratament terapia Vampir sau Platelet Rich Plasma (PRP)

Tratament Terapia Vampir cunoscut sub denumirea de tratamentul cu plasmă proprie îmbogățită cu trombocite (Platelet Rich Plasma) este cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii.

Procedura constă în recoltarea a 10 ml de sânge de la pacient și separarea plasmei cu ajutorul unui aparat special, o centrifugă vortex.

Plasma conține plachete, celule stem, enzime, nutrienți, anticorpi, hormoni, glucoză, proteine, lipide și albumină (antioxidant puternic). PRP – plasma bogată în plachete concentrează 7 proteine fundamentale, factori de creștere, secretați activ de plachete pentru a iniția procesul de vindecare a rănilor. De asemenea, PRP conține 3 proteine: fibrină, fibronectină și victronectină, ce au un rol important în procesul de regenerare a țesuturilor deteriorate.

Inițial, tratament terapia vampir a fost folosit în ortopedie, în refacerea tendoanelor și a oaselor după fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivală, în chirurgia plastică pentru cicatrizarea arsurilor.

Tratament Terapia Vampir sau „Dracula” reîntinerește, revitalizează și regenerează pielea, hidratează în profunzime, atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile post-acneice, și oferă acea strălucire sănătoasă, naturală a tenului!

Sunt necesare 2, maxim 3 ședințe spațiate la interval de 3 săptămâni și apoi repetarea procedurii după 6 luni sau un an în funcție de indicație.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Solicită o consultație pentru tratament Terapia Vampir!

Durată

30 Minute

Durere

Ușoară – cremă anestezică

Muncă

24 h

Activități sociale

24 h

Activitate fizică

24 h

Recuperare

NU

Satisfacție

100%