Tratament vitiligo

Tratament vitiligo

Centrul dermatologic Derma Elite pune la dispoziția pacienților săi un tratament vitiligo de înaltă performanță, grație sistemului Excimer. Vitiligo este o boală de piele autoimună, genetică, frecventă, caracterizată prin pierderea pigmentului din anumite zone ale pielii, formându-se astfel pete albe neregulate. Pielea își păstrează textura normală. Vitiligo poate să apară la orice vârstă.

Vitiligo nu este o boală contagioasă. Cauza exactă a bolii nu este bine înțeleasă, deși pare a fi rezultatul unor combinații de factori genetici, imunologici, biochimici și neurogeni. Deși această boală nu are alte efecte cunoscute asupra organismului, efectele psihologice și sociale sunt bine documentate. Astăzi, vitiligo este o afecțiune tratabilă, deși un tratament vitiligo poate dura până la 2 sau mai mulți ani pentru refacerea pigmentului, iar repigmentarea nu este întotdeauna de 100%.

Clinica DermaElite pune la dispoziția pacienților cu vitiligo sistemul Excimer, sistemul de fototerapie cu care s-au obținut cele mai bune rezultate în repigmentarea plăcilor din această afecțiune. Folosim ultimele protocoale europene și americane.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.