Tratamente corp

Tratamente corp non-invazive te pot scăpa de tatuaje nedorite; ele pot minimiza semnificativ aspectul celulitei și pot face chiar pielea să apară mai tonifiată și întinerită. Aceste tratamente corp necesită puține întreruperi, ceea ce le face o alegere excelentă pentru pacienții care nu își pot lua timp liber de muncă. Unele dintre cele mai populare tratamente pentru corp includ:

Dermatoscopie computerizată

Cu ajutorul videodermatoscopiei putem identifica precoce orice leziune suspectă sau cu risc de a se modifica și să o îndepărtăm în timp util.

Tratamentul leziunilor pigmentare

Dacă te deranjează pistrui, efelide, “semne de bătrânețe”, lentigo-uri sau semne din naștere le putem îndepărta fără urma.

Tratament cicatrici

Tratament cicatrici

Fie apărute în urmă unui traumatism, operații sau a unor probleme ale pielii te așteptăm cu numeroase lasere și tratamente pentru remanierea cicatricilor.

Tratament vergeturi

Tratament vergeturi

Rezultatele tratamentului vergeturilor apăr chiar după prima sedintă!

Îndepărtare tatuaje Cluj

Folosim cea mai avansată tehnologie laser creată să îndepărteze și cele mai complexe tatuaje.

Tratamentul transpirației excesive

Probabil simți deja că ai încercat totul și că ai pierdut orice sperantă. Află că există un tratament foarte eficace!

Tratament veruci

Tratament veruci

Te asteptam cu un tratament neinvaziv, ce necesita doar 1-2 ședințe de tratament, iar după efectuarea ședinței de tratament se poate relua imediat orice fel de activitate.

Laserul PicoWay Resolve

Cel mai puternic laser Picosecond din lume pentru rejuvenarea facială. Laserul preferat al unor vedete precum Kim Kardashian și Beyoncé!

Tratament varice și venectazii

Cu tehnologia cea mai avansată tratăm sigur și eficient atât micile vase de sânge de pe fată cât și vasele mari albastre de pe picioare.

 Tratament tumori benigne cu laser

Tratament tumori benigne cu laser

Fie că te confrunți cu papiloame sau proeminențe inestetice de orice fel noi te ajutăm să scapi de ele fără durere, fără sânge și fără urme.

Tratament picioare obosite

Tratament picioare obosite

DermaElite vă propune o soluție care amelioreza circulația locala, reduce edemele, îndepărtează durerile și senzația de picioare grele și ameliorează celulită