Tratamentul transpirației excesive

Tratamentul transpirației excesive

Tratamentul transpirației excesive nu lipsește din lista tratamentelor oferite în mod eficient în cadrul clinicii noastre.

În lume, milioane de oameni, aproximativ 3% din populație, suferă de transpirație excesivă, însă din lipsă de informare, jumătate dintre ei nu sunt diagnosticați sau tratați.

Transpirația apare atunci când glandele sudoripare de la nivelul pielii secretă un lichid sărat care se numește transpirație sau perspirație. Transpirația este o funcție normală a organismului prin care se produce răcirea corpului, adesea când este foarte cald sau foarte umed sau în timpul efortului fizic.

Hiperhidroza este o condiție medicală în care transpirația este excesivă și apare fără acești declanșatori. Cel mai probabil, hiperhidroza se datorează unei stimulări exagerate a glandelor sudoripare de către sistemul nervos. Se poate spune că persoanele care suferă de această afecțiune au glandele sudoripare blocate pe poziția „pornit”.

Probabil că îți faci griji în mod constant despre cât de mult transpiri. Petreci multe ore în fiecare zi schimbându-ți hainele, ștergându-te, punând batiste la axilă, făcând duș și purtând haine închise la culoare și largi. Probabil simți deja că ai încercat totul și ți-ai cam pierdut orice speranță.

Vestea bună este faptul că tratamentul transpirației excesive se face cu succes la Clinica Derma Elite, cu ajutorul toxinei botulinice.

Toxina botulinică este o proteină naturală și purificată care blochează temporar secreția unor substanțe chimice responsabile de „pornirea” glandelor sudoripare. Blocând acest transmițător chimic, toxina botulinică „oprește” glandele sudoripare la nivelul pielii unde este injectată. Toxina botulinică a fost aprobată pentru hiperhidroză la nivelul axilei, palmelor și picioarelor .

Efectul pentru tratamentul transpirației excesive se instalează în termen de 2-14 zile și durează 6-8 luni.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratamentul transpirației excesive!

Durată

30 Minute

Durere

NU

Recuperare

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

24 Ore

Satisfacție

100%