Consultație și tratament al bolilor dermatologice

Pielea este cel mai mare organ al corpului. Dar este totodată un țesut activ ale cărui funcții vitale pot fi alterate in egală masură de factori externi și interni.

Clinica Derma Elite îți pune la dispoziție opțiuni de tratament non-invazive pentru toate problemele estetice și medicale care îți pot afecta pielea. Cele mai frecvente dintre acestea pot fi remediate cu ajutorul tratamentelor de mai jos:

Tratamente boli nou-născuți și copii

Tratamente boli nou-născuți și copii

Deținem tehnologie de vârf pentru evaluarea, diagnosticul și tratamentul bolilor de piele ale copilului tău, de la naștere până la adolescență.

Tratament tumori cutanate

Tratament tumori cutanate

Fie că vorbim de tumori benigne (nevi, nevi dermici, chiste etc.) sau maligne (carcinoame, melanom), la clinica Derma Elite vei afla un diagnostic exact al afecțiunii de care suferi.

Videodermatoscopie

Clinica noastră folosește sistemul de videodermatoscopie Fotofinder, singurul existent în Cluj-Napoca și printre primele 3 din țară!

Tratament boli cu transmitere sexuală

Igiena vieții sexuale este cel puțin la fel de importantă ca igiena corpului sau a minții. Suntem lângă tine să te ascultăm și să rezolvăm problemele cu care te confrunți.

Tratament psoriazis

La clinica Derma Elite beneficiezi de tratarea precisă a zonelor afectate de psoriazis, prin intermediul laserului Excimer, cu rezultate uimitoare în doar câteva ședințe.