Tratament vergeturi

Tratament Vergeturi – soluție la o problemă de care poți scăpa cu ajutorul Derma Elite!

Te-ai îngrășat sau ai slăbit brusc, ai fost însărcinată sau pur și simplu te-ai trezit cu vergeturi?

Vergeturile apar mai ales în perioadă sarcinii sau în timpul pubertății, din cauza unor modificări hormonale (folosirea de contraceptive, tratamente cu corticosteroizi), a unor variații bruște sau repetate de greutate, stres sau cauze ereditare.

Ce reprezintă aceste vergeturi?

Ele sunt niște cicatrici de lungime, lățime și adâncime variabile, de culoare variind de la mov roșiatic până la alb perlat și apar în principal pe sâni, șolduri, fese, coapse, abdomen.

La Derma Elite te așteptăm cu cele mai moderne și mai eficiente mijloace pentru tratament vergeturi:

  • eTwo/e Matrix;
  • laser VBeam Perfecta;
  • laser fracțional cu CO2;
  • mezoterapie.

Syneron eTwo/e Matrix este o procedură utilizată în întreaga lume pentru reducerea vergeturilor, căpătând renumele de cel mai eficient tratament minim invaziv împotriva acestei afecțiuni. Acesta oferă rezultate foarte bune în lupta cu vergeturile, grație tehnologiei de ultimă generație pe care o folosește. Tratamentul este unul de tip minim-invaziv, disconfortul pacientului fiind minim. Tratament vergeturi cu eTwo/eMatrix folosește radiofrecvență bipolară fracționată – combinație între RF și Co2.

Rezultatele tratamentului vergeturilor apar chiar după prima ședință și continuă să se îmbunătățească timp de câteva luni după. Cu toate acestea, cele mai bune rezultate se obțin atunci când optezi pentru mai multe ședințe.

  • Pentru tratarea eficientă a vergeturilor inestetice te sfătuim să alegi între patru și șase ședințe cu Syneron eMatrix. Procedura durează mai puțin de o oră;
  • Pentru vergeturi roșii îți oferim laserul VBeam Perfecta, cu dispariția culorii roșii și îngustarea vergeturilor chiar după prima ședință;
  • De asemenea, pentru vergeturi alb sidefate vechi dispunem de laserul fracțional cu CO2.

Așadar, indiferent de situația ta, în clinica noastră îți punem la dispoziție un tip de tratament vergeturi eficient și potrivit pentru tine. În funcție de caz, precum și de tipul tău de piele, îți putem oferi soluția perfectă: fie un tratament cu laser, mezoterapie sau eTwo/e Matrix. După o ședință în care unul din medicii noștri specialiști vor analiza cazul tău particular, vei primi recomandările necesare. Însă indiferent de procedura propusă, este important să menționăm faptul că nu va fi necesar timp de recuperare, astfel că te vei putea bucura în curând de o piele frumoasă și sănătoasă. Contactează-ne acum pentru o programare!

Avem cel mai bun tratament vergeturi pentru bunăstarea ta!

În cazul în care îți dorești mai multe informații despre tratamentele pentru corp pe care le oferim în clinica DermaElite, sau poate ai nevoie și de alte tratamente specifice cum ar fi un tratament negi sau altele asemănătoare, îți stăm la dispoziție cu o varietate mare de soluții pentru sănătatea ta.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament vergeturi!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x