Epilare Definitivă

Procesul de epilare definitivă a tuturor zonelor corpului este posibil datorită dispozitivelor pe bază de lumină, la un nivel calitativ superior. Dintre toate variantele prezente pe piața internațională de profil, laserul Alexandrite este unanim apreciat ca fiind standardul de vârf al tehnologiei pentru epilare definitivă

Epilare definitivă cu laser, o soluție pentru toți

O soluție potrivită atât pentru a scăpa de părul nedorit, cât și pentru tratarea unor boli de piele precum foliculita, metoda de epilare definitivă cu laser poate fi folosită pe toate tipurile de piele, atât pentru femei cât și bărbați. Alege o piele catifelată fără durere și îndepărtează părul nedorit de pe orice zonă a corpului. Tratamentul de epilare cu laser oferit în cadrul clinicii Derma Elite este efectuat de către un personal specializat, iar numărul de ședințe necesar poate fi diferit în funcție de zona tratată, culoarea pielii sau de tipul firului de păr. 

Cel mai sofisticat laser

Clinica Derma Elite îți pune la dispoziție laserul Alexandrite – Gentle Max Pro de la firma Syneron – Candela  –  singurul laser Alexandrite de pe piață care poate oferi energia la o durată a pulsului de 3ms.

La clinica Derma Elite, fiecare ședință de epilare definitivă este realizată sub strictă supraveghere medicală.

Cu laserul Alexandrite putem trata eficient toate firele de păr, chiar și pe cele deschise la culoare sau subțiri. Procedura este eficientă atât la femei, cât și la bărbați. Tratăm în egala măsură:

Hipertricoza

Excesul de păr în zonele în care acesta se găsește de obicei: mustață, membre, spate și umeri, gambe, inghinal etc, este o problemă de origine genetică și nu medicală. Adesea, analizele endocrinologice sunt inutile iar tratamentul hormonal ineficient, însă prin intermediul tehnologiei cu laser, excesul de păr poate fi îndepărtat.

Hirsutismul

Excesul de păr în zone în care lipsește de regulă sau este de tip velus: față, mamelon, abdomen poate avea cauză hormonală, ovariană sau suprarenală. În urma consultației inițiale, medicul va stabili un diagnostic și va indica explorări endocrinologice complexe acolo unde este cazul.

Foliculita

Fie că vorbim de foliculita bărbii la bărbați sau foliculită din alte zone (gambe, inghinal etc.), epilarea definitivă este singura soluție de rezolvare a acestei probleme. De cele mai multe ori, foliculita se ameliorează sau chiar dispare după doar 1-2 ședințe de epilare definitivă.

Cum funcționează?

Laserul Alexandrite are o lungime de undă de 755nm, foarte specifică pentru pigment, țintind melanina aflată în foliculii piloși. Aceștia sunt tot mai afectați pe parcursul ședințelor până la distrugerea lor integrală prin epilare definitivă.

Este permanent rezultatul?

Folosirea dispozitivului, a protocolului și a parametrilor potriviți au ca efect reducerea permanentă a firelor de păr. Dispozitivul Candela Gentle Max Pro este aprobat FDA, fiind o metodă de îndepărtare permanentă a părului nedorit. Acest dispozitiv, combinat cu experiența personalului clinicii Derma Elite vă garantează cele mai bune rezultate.

De câte sedințe aveți nevoie?

Acest lucru depinde atât de caracteristicile pielii și părului tău, cât și de zona corporală pe care o tratăm. Se estimează că între 20 și 30% din toate firele de păr se află în creștere la un moment dat și din acestea cam 40% sunt distruse pe parcursul unei singure ședințe. Numărul de tratamente necesare este cuprins între 4 și 10 ședințe.

Care e diferența între Laserul Alexandrite, IPL și Laserul Nd:yag?

Laserul Alexandrite, cu lungimea sa de undă de 755nm, este apreciat la nivel internațional pentru obținerea celor mai bune rezultate în privința procedurii de epilare definitivă.

Deși dispozitivele IPL (lumină intens pulsată) produc lumină, acestea nu sunt lasere. Specificitatea lor foarte redusă pentru firele de păr nu permite decât subțierea și deschiderea la culoare a acestora, distrugând definitiv doar un mic procent dintre ele.

Laserele ND:Yag sunt prin excelență lasere vasculare, fiind mult mai puțin eficiente la epilare definitivă comparativ cu celelalte aplicații ale lor. Au o lungime de undă mare, ceea ce asigură penetrabilitatea în profunzime a pielii comparativ cu alte lasere. În mod ideal, ele ar trebui folosite pentru epilare definitivă doar la finalizarea tratamentului, pentru acele câteva fire aflate în profunzime, după ce laserul Alexandrite a distrus restul de 90% din fire, sau la pacienții cu tenul foarte închis la culoare pentru care laserul Alexandrite e contraindicat. Deși sunt frecvent folosite în epilare definitivă, laserele ND:Yag nu reprezintă o soluție în principal datorită eficacității scăzute și durerii crescute din timpul procedurii.

Ce specificații tehnice fac Candela Gentle Max Pro soluția ideală pentru dvs?

Lungimea de undă – de 755nm, standardul de aur pentru o epilare definitivă.

Dimensiunea spotului – între 12-22mm, cel mai mare spot aflat pe un laser Alexandrite astfel încât vă asigură tratamentul cel mai rapid și mai confortabil. De asemenea, un spot mai mare înseamnă o mai mare penetrabilitate, astfel încât chiar firele de păr cele mai adânci sunt distruse.

Fluența – cu o putere până la 30j/cm2, combinată cu adâncimea mare pe care o atinge datorită dimensiunii optime a spotului (22mm), conferă suficientă energie nu numai pentru a ajunge la cele mai adânci fire de păr, dar și pentru a le distruge definitiv.

Durata pulsului – singurul laser Alexandrite din lume cu o durată a pulsului de doar 3ms (conferă un maxim de energie într-un timp foarte scurt).

DCD – este un sistem inovator, patentat de Candela, un spray cu criogen care răcește pielea în timpul ședinței, astfel încât experiența de epilare definitivă să fie extrem de confortabilă

Cine ar trebui sa efectueze tratamentele de epilare definitivă cu laser ?

Deocamdată nu există o legislație clară în această privință, astfel că procedura este efectuată deopotrivă de medici, asistente, kinetoterapeuți, esteticieni etc. Dar pentru că uneori pot să apară complicații post-tratament precum arsuri, cicatrici, tulburări de colorație, noi credem că doar medicii dermatologi ar trebui să efectueze sau să supravegheze procedurile de epilare definitivă. Folosind parametrii și tehnologia potrivită, ne asigurăm că te vei bucura de cele mai bune rezultate.

La Clinica Derma Elite, în cadrul consultației inițiale, medicul specialist dermatolog îți va oferi toate informațiile despre epilare definitivă, te va învăța cum să te pregătești între ședințe, va verifica dacă ai contraindicații și va efectua o testare pe o zonă de 5cm2 cu una sau mai multe energii pentru a o alege pe cea corectă. La ședințele propriu-zise, același medic dermatolog va seta parametrii și va asista procedura timp de 5-10 minute, urmând ca restul ședinței să fie efectuată de un ajutor specializat și instruit pe acest laser.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru epilare definitiva!

10 + 4 =