Laserul PicoWay Resolve

Laserul PicoWay Resolve este:

  • Cel mai puternic laser Picosecond din lume pentru rejuvenarea facială;
  • Laserul preferat al unor vedete precum Kim Kardashian și Beyoncé!

Dezvoltat de către Syneron Candela, laserul PicoWay Resolve reprezintă cea mai captivantă noutate a medicinei estetice non-invazive. PicoWay Resolve este primul sistem laser cu fracționare holografică Picosecond, conceput pentru întinerirea facială. Printr-o singură ședință se tratează ridurile fine, leziunile pigmentare și se îmbunătățește tonusul pielii.

Clinica DermaElite este singura clinică din România care deține acest dispozitiv inovativ.

Laserul PicoWay Resolve are un mod unic de acțiune care se bazează pe furnizarea de pulsuri de energie ultra-scurte, în picosecunde. Aceste explozii de energie creează un impact foto-mecanic care distruge chiar și particulele de pigment foarte mici, acționând în straturile mai profunde ale pielii (dermul).

Se declanșează astfel procesul de refacere ce are ca rezultat producția de colagen și elastină. Deoarece straturile superioare ale pielii (epiderma) nu sunt afectate, pacientul resimte un confort sporit, având parte de un tratament de rejuvenare facială eficient, fără timpi de recuperare. Aplicarea machiajului poate fi făcută chiar din a doua zi după tratament.

PicoWay Resolve poate fi utilizat pe toate tipurile de piele (tipurile de piele Fitzpatrick 1-5) chiar și la persoanele predispuse la melasmă sau hiper-pigmentare. Laserul este holografic, deoarece sutele de mii de particule laser sunt focalizate sub stratul epidermic. Rezultatul final este aspectul întinerit al întregii fețe. Pigmentarea este curățată, iar textura pielii este mai fină.

Cu ce este diferit Laserul PicoWay Resolve față de alte lasere de rejuvenare a pielii?

Există o serie de diferențe între tratamentul PicoWay Resolve și alte tratamente pentru întinerirea pielii. Majoritatea dispozitivelor utilizate pentru a trata semnele vizibile ale îmbătrânirii – laxitatea pielii, liniile fine, ridurile și petele maronii (pete solare, pistrui) folosesc energia fototermică pentru a încălzi țesutul provocând o leziune a dermei și epidermei care, deși este foarte eficientă, este asociată cu un disconfort crescut pentru pacient și un timp de recuperare între 3-14 zile.

Laserul PicoWay Resolve tratează porii, laxitatea pielii, liniile fine și ridurile în același tratament, practic fără timpi de recuperare. Puteți aplica machiajul chiar a doua zi după tratament!

Este tratamentul sigur? Cât timp durează?

Riscul de cicatrizare și de infecții este foarte scăzut deoarece Laserul PicoWay Resolve nu distruge straturile superioare ale pielii în comparație cu alte tratamente de întinerire a pielii. Utilizarea energiei fotomecanice mai degrabă decât a energiei fototermice înseamnă că toate tipurile de piele pot fi tratate cu un risc relativ scăzut de hipo și hiperpigmentare. Tratamentul durează aproximativ 20-30 de minute pentru întreaga față.

Este dureros?

Tratamentul cu laserul PicoWay Resolve este mai confortabil în comparație cu alte tratamente de întinerire a pielii. Utilizarea energiei fotomecanice, spre deosebire de energia fototermică, presupune mai puțină căldură livrată în țesut, rezultând un grad mai ridicat de confort al pacientului. Veți simți o senzație de „înțepătură”, pe măsură ce laserul trece peste piele. O cremă anestezică este aplicată cu 30 de minute înainte de tratament pentru un confort sporit.

Care este timpul de recuperare?

Tratamentul cu Laserul PicoWay Resolve nu necesită deloc timp de recuperare. Laserul PicoWay utilizează tehnologia picosecundă, ceea ce înseamnă că mai puțină căldură este furnizată straturilor adânci ale țesutului, iar straturile exterioare ale pielii rămân intacte.

Lezarea controlată și selectivă a țesutului și producția ulterioară a colagenului și a elastinei este rezultatul deteriorării fotomecanice mai degrabă, decât a distrugerii prin căldură, ceea ce înseamnă un timp de recuperare mai scăzut. Veți avea totuși un ușor eritem (roșeață) timp de aproximativ 24 de ore care este ușor de acoperit cu machiaj.

Ce parte a corpului poate fi tratată?

Laserul PicoWay Resolve asigură un tratament foarte eficient de întinerire pentru toate zonele corpului. Cele mai populare zone de tratament sunt: față, gât, decolteu, mâini și brațe. PicoWay Resolve este perfect pentru tratarea tuturor zonelor corpului, dar este deosebit de sigur și de eficient pentru tratarea unor zone delicate, cum ar fi spatele mâinilor și decolteul, în comparație cu alte lasere similare.

Semnele de îmbătrânire sunt adesea foarte vizibile în aceste zone, iar pielea este mai subțire și mai delicată și, prin urmare, prezintă un risc crescut de arsuri și cicatrici. PicoWay Resolve tratează petele pigmentare, liniile fine și laxitatea pielii din aceste zone în condiții de siguranță și eficacitate.

Câte tratamente sunt necesare?

Sunt recomandate 2-5 tratamente pentru a vedea rezultate notabile la majoritatea pacienților, dar rezultatele sunt variabile. Laserul PicoWay este atât de eficient, încât poate fi utilizat o dată la fiecare 1-3 luni pentru a vă păstra pielea curată, întinsă și luminoasă pe tot parcursul anului.

Te așteptăm la Derma Elite cu soluții moderne și eficiente! Ne poți contacta la numărul de telefon 0742 900 800 sau ne găsești pe pagina de Facebook a Clinicii Derma Elite.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru Laserul PicoWay Resolve!

Durată

30 Minute

Durere

Cremă anestezică

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%