Tratament Picioare obosite

Tratament Picioare obosite

Tratament picioare obosite, o necesitate disponibilă la clinica noastră!

Senzația de picioare grele, dureroase și umflate fac parte din sindromul de picioare obosite de care se plâng cu precădere femeile, mai ales în anotimpul cald. Principalele cauze pentru picioare obosite sunt de natură hormonală (estrogenii influențează tonusul peretelui vascular), folosirea anticoncepționalelor, sedentarismul, poziția monotonă de birou, obezitatea, fumatul.

Dacă v-ați regăsit într-una din aceste situații, Clinica DermaElite, sub coordonare medicală, vă propune o soluție care amelioreză circulația locală, reduce edemele, îndepărtează durerile și senzația de picioare grele și ameliorează celulită – drenajul limfatic.

Beneficii:

  • Favorizează eliminarea toxinelor, ceea ce ajută și îmbunătățește tratamentele de scădere a greutății corporale;
  • Îmbunătățește circulația sangvină;
  • Îmbunătățeșete tonusul pielii;
  • Favorizează aportul de oxigen al celulelor, sprijinind tratamentele anticelulitice;
  • Efect de drenaj (retenție de lichide);
  • Redă confortul în cazul apariției senzației de picioare obosite, a retenției de apă, a celulitei și a slabei circulații;
  • Dinamizează circulația limfei în spațiile intercelulare.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Clinica noastră oferă tratamente complete, astfel încât să vă puteți bucura din plin de viață! Așadar, descoperă toate soluțiile oferite pentru a te simți excelent în pielea ta, iar dacă îți dorești picioare impecabile, nu ezita să îți faci o programare și pentru un tratament anticelulitic, scăpând de celulită printr-un tratament non-invaziv și foarte eficient.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament picioare obosite!

Durată

30 – 60 Minute

Durere

NU

Recuperare

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Satisfacție

100%