Umplere riduri cu acid hialuronic

Umplere riduri cu acid hialuronic la Clinica Derma Elite

Acidul hialuronic este o substanță naturală ce se găsește printre celulele organismului care menține hidratarea și oferă volum. Scopul tratamentului de umplere riduri cu acid hialuronic este de a netezi ridurile și zonele adâncite prin umplerea lor. Efectul este imediat, iar durata este temporară.

Ce riduri putem umple cu acid hialuronic?

  • Șanțul nazolabial;
  • Liniile marionetă (din colțurile buzelor);
  • Liniile verticale de pe buze;
  • Ridurile profunde de pe frunte;
  • Orice rid profund;
  • Cicatricele adâncite de orice cauză (acnee, traumatisme etc);
  • Orice depresiune de pe față.

Tipurile de acid hialuronic pe care le folosim sunt doar preparate de top, înalt croslinkate care oferă un rezultat stabil și uniform.

Injectarea cu această substanță naturală este preferată din ce în ce mai mult în ultima vreme când vine vorba de umplere riduri, datorită compatibilității sale cu organismul uman și a rezultatelor excelente.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Oferă-i tenului tău vitaminele necesare pentru a se menține tânăr mai mult timp! Pentru asta, te invităm să descoperi beneficiile unei proceduri de mezoterapie facială oferită în cadrul clinicii DermaElite. Iar dacă îți dorești o procedură naturală, fără injectări artificiale sau chimice și cu rezultate foarte bune, te invităm să descoperi terapia vampir (PRP), o soluție excelentă pentru o piele frumoasă și sănătoasă.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru umplere riduri cu acid hialuronic!

Durată

30 Minute

Durere

Redusă

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%