Tratamente boli nou-născuți și copii

Tratamente boli nou-născuți și copii

Tratamente boli nou-născuți și copii sunt abordate cu succes în cadrul clinicii Derma Elite!

Îți oferim tehnologie de vârf pentru evaluare, diagnostic și tratament dermatologic pentru bolile nou născutului și copilului tău, din scutec până la adolescență.

Punem accentul pe ultimele terapii și tehnologii disponibile în tratamentul de specialitate al tuturor problemelor copilului tău: dermatită atopică, acnee, vitiligo, hemangioame, port wine stain, nevi congenitali, nevi epidermali etc.

Ce tipuri de tratamente boli nou-născuți și copii îți putem oferi?

Pe lângă divizia de dermatologie clasică pediatrică, avem un număr tot mai mare de micuți pacienți trimiși în clinica noastră pentru centrul Laser.

Tratamentul hemangioamelor și al altor malformații vasculare, al cicatricilor hipertrofice, al verucilor sau mai bine cunoscute sub forma de tratamente negi, se realizează prin intermediul laserului vascular pulsed dye de ultimă generație. Folosind laserul CO2 ultrapulsat îndepărtăm nevi epidermali, angiofibroame, nevi sebacei fără cicatrici reziduale.

Noutate: pacienții cu negi Ota sau Ito pot fi tratați cu rezultate excelente cu ajutorul laserului Q switched, acum și în România.

Cel mai modern sistem de videodermatoscopie ultracomputerizată ne ajută să scanăm fără greșeală pielea copilului tău în căutarea oricărui semn cu potențial oncogen. Fii cu ochii pe noi pentru perioadele de screening gratuit al copilului tău pentru cancer de piele. Oferim și servicii de fototerapie laser pentru copiii ce suferă de: dermatită atopică, vitiligo, psoriasis.

Nu mai este necesar să te îngrijorezi, așadar: există numeroase și eficiente tratamente boli nou-născuți și copii.

Pentru a fi la curent cu activitatea Derma Elite, ne poți urmări și în rețelele de socializare!

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament boli nou-născuți și copii!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x