Tratament Piele lăsată

Tratament Piele lăsată

Ai nevoie de un tratament piele lăsată?

Efectul de piele lăsată apare atunci când pielea începe să fie afectată de o combinație de factori, inclusiv arsuri solare, scăderea colagenului, efectele gravitației și ale îmbătrânirii. Adevărata piele lăsată începe o dată cu îmbătrânirea, la oameni de vârstă mijlocie sau înaintată.

Cel mai bine ar fi ca măsurile împotriva laxității pielii să fie luate preventiv, decât cu întârziere, întrucât metodele de întindere a pielii funcționează eficient când pielea începe să dea semne de laxitate – pentru persoanele care suferă deja de laxitate avansată, un facelift chirurgical rămâne singura soluție.

Multe persoane nu vor să treacă printr-o procedură chirurgicală cu toate riscurile inerente și potențialul de complicații, de aceea reducerea pielii laxe este cheia spre obținerea unui rezultat minunat prin metode non-chirurgicale.

Clinica DermaElite dispune de Venus Legacy, un tratament care combină radiofrecvența cu câmpul electromagnetic pentru rezultate excelente în diminuarea efectului de piele lăsată, eliminarea aspectului de coajă de portocală și reducere în centimetri.

Venus Legacy nu e numai un aparat de întindere a pielii, poate fi, de asemenea, utilizat pentru reducerea celulitei și înlăturarea centimetrilor în plus din zonele cu acumulări de grăsime. Utilizează radiofrecvență multipolară și câmpuri magnetice pentru a produce o matrice de căldură deasupra pielii care stimulează abilitatea naturală de autovindecare a corpului și determină retragerea țesuturilor adânci, rezultând o piele întinsă și fermă.

Partea cea mai bună e că acest aparat funcționează pe toate părțile corpului, de la față la burtă și coapse, pentru a ridica și oferi fermitate la nivel de piele lăsată. Durează numai aproximativ jumătate de oră pentru fiecare zonă. Beneficiile nu pot fi observate imediat după tratament din cauza umflării temporare a pielii, acestea vor fi vizibile după un interval cuprins între 2 și 4 săptămâni, după 6 sesiuni de ședințe.

Tratament piele lasata

Tratamentul este complet neinvaziv, fără dureri și fără timp de recuperare. Un tratament piele lăsată durează între 30 și 40 de minute, fără efecte secundare, iar pacienții se pot întoarce imediat la activități normale. Utilizarea câmpurilor de impulsuri magnetice creează încălzire omogenă, nedureroasă, la adâncimi multiple care dizolvă grăsimea celulitică stimulând circulația, drenajul limfatic și producția de colagen.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Dacă vă doriți să scăpați de problemele estetice cauzate de celulită, vă recomandăm și un tratament anticelulitic fără durere, efectuat tot cu ajutorul aparatului Venus Legacy, astfel încât să vă puteți bucura în curând de un corp armonios și o stare de bine. Sau poate ați avut recent modificări de greutate, din care au rezultat vergeturi neplăcute de care doriți să scăpați, vă așteptăm pentru un tratament vergeturi eficient cu rezultate excelente chiar de la prima procedură. Indiferent care este nevoia dumneavoastră, clinica noastră vă stă la dispoziție cu cele mai bune soluții.

Solicită o consultație pentru tratament piele lăsată!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x