Tratament Piele lăsată

Tratament Piele lăsată

Ai nevoie de un tratament piele lăsată?

Efectul de piele lăsată apare atunci când pielea începe să fie afectată de o combinație de factori, inclusiv arsuri solare, scăderea colagenului, efectele gravitației și ale îmbătrânirii. Adevărata piele lăsată începe o dată cu îmbătrânirea, la oameni de vârstă mijlocie sau înaintată.

Cel mai bine ar fi ca măsurile împotriva laxității pielii să fie luate preventiv, decât cu întârziere, întrucât metodele de întindere a pielii funcționează eficient când pielea începe să dea semne de laxitate – pentru persoanele care suferă deja de laxitate avansată, un facelift chirurgical rămâne singura soluție.

Multe persoane nu vor să treacă printr-o procedură chirurgicală cu toate riscurile inerente și potențialul de complicații, de aceea reducerea pielii laxe este cheia spre obținerea unui rezultat minunat prin metode non-chirurgicale.

Clinica DermaElite dispune de Venus Legacy, un tratament care combină radiofrecvența cu câmpul electromagnetic pentru rezultate excelente în diminuarea efectului de piele lăsată, eliminarea aspectului de coajă de portocală și reducere în centimetri.

Venus Legacy nu e numai un aparat de întindere a pielii, poate fi, de asemenea, utilizat pentru reducerea celulitei și înlăturarea centimetrilor în plus din zonele cu acumulări de grăsime. Utilizează radiofrecvență multipolară și câmpuri magnetice pentru a produce o matrice de căldură deasupra pielii care stimulează abilitatea naturală de autovindecare a corpului și determină retragerea țesuturilor adânci, rezultând o piele întinsă și fermă.

Partea cea mai bună e că acest aparat funcționează pe toate părțile corpului, de la față la burtă și coapse, pentru a ridica și oferi fermitate la nivel de piele lăsată. Durează numai aproximativ jumătate de oră pentru fiecare zonă. Beneficiile nu pot fi observate imediat după tratament din cauza umflării temporare a pielii, acestea vor fi vizibile după un interval cuprins între 2 și 4 săptămâni, după 6 sesiuni de ședințe.

Tratament piele lasata

Tratamentul este complet neinvaziv, fără dureri și fără timp de recuperare. Un tratament piele lăsată durează între 30 și 40 de minute, fără efecte secundare, iar pacienții se pot întoarce imediat la activități normale. Utilizarea câmpurilor de impulsuri magnetice creează încălzire omogenă, nedureroasă, la adâncimi multiple care dizolvă grăsimea celulitică stimulând circulația, drenajul limfatic și producția de colagen.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Solicită o consultație pentru tratament piele lăsată!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x