Tratament cearcăne

Tratament cearcăne

Cearcăne recurente? Scapă de ele cât ai clipi din ochi cu un tratament cearcăne rapid și eficient!

Multe persoane se plâng de prezența cearcănelor. Fața lor arată permanent obosită, îmbătrânită și aspră, din cauza acestora. Cauza apariției cearcănelor poate fi oboseala, microcirculația deficitară, moștenirea genetică, dar și înaintarea în varstă, deoarece cu trecerea timpului pielea pierde din fermitate, musculatura se atrofiază, țesutul adipos se diminuează, ceea ce duce la pierderea volumului în diverse zone faciale și, așadar, la apariția de cearcăne. Cu astfel de depresiuni cutanate, zona infraorbitală devine adâncită, pigmentată și conferă feței un aspect trist, obosit, îmbătrânit.

Dacă și tu ai cearcăne care te deranjează, avem vești bune! Pentru a rezolva această problemă, am întocmit un protocol care combină laserele cu radiofrecvență ablativă, hidratarea prin mezoterapie polivitaminizantă și injectarea de acid hialuronic pentru a umple zona înfundată de sub ochi.

Laserele și radiofrecvență îmbunătățesc textura pielii, ameliorează ridurile și ne scăpa de colorația maroniu-violacee de sub ochi.

Într-o etapă ulterioară, acolo unde este cazul, lipsa de volum de sub ochi se remaniază prin injectarea de acid hialuronic. Este cea mai cunoscută și răspândită metodă de umplere. Se face într-o singură ședință, iar rezultatele se mențin luni. Acidul hialuronic este o substanța naturală, biodegradabilă, ce se află în toate țesuturile corpului uman și rolul ei este să mențină țesuturile hidratate, adică să rețină apa în țesuturi.

După injectare, se degradează treptat și uniform până la dispariția completă. Un mare avantaj al acidului hialuronic este faptul că se poate elimină imediat, dacă rezultatul nu este pe placul tău – prin injectarea unei picături de soluție enzimatica, ce îl topește instantaneu. Tipurile de acid hialuronic pe care le folosim sunt doar preparate de top, înalt croslinkate, care oferă un rezultat stabil și uniform.

Utilizând produse performante de cea mai bună calitate, avem certitudinea unui rezultat impecabil și un tratament cearcăne ireproșabil!

Pentru un ten perfect și reîntinerit, te invităm să descoperi și procedura de mezoterapie facială, o intervenție non-invazivă cu rezultat spectaculos chiar după prima ședință.

Programează-te la numărul de telefon 0742 900 800 sau vizitează pagina noastră de Facebook Derma Elite & Laser Clinic

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament cearcăne!

Durată

30 Minute

Durere

NU

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

1 – 2 zile

Activități fizice

Imediat

Satisfacție

100%