Tratament Rozacee

Tratament Rozacee

Vești proaste pentru rozacee, dar foarte bune pentru pielea ta – Oferim tratament rozacee cu V Beam Perfecta!

Faci parte din cei 16 milioane de oameni care suferă de rozacee? Ai crezut la început că o să te obișnuiești cu faptul că fața se înroșește la o serie de factori (căldură, saună, emoții, soare, condimente), dar în ultima vreme roșeața devine persistență și tot mai evidentă? Ba mai mult, încep să îți apăra vinișoare sparte la nivelul feței și roșeața se extinde și pe frunte, bărbie sau alte zone?

În acest caz avem o veste bună pentru tine, ca tratament rozacee: a apărut V Beam Perfecta, laserul pulsed dye cu care putem rezolva ceea ce până la el nu putea fi tratat: rozaceea. Este adevărat că nu putem trata reactivitatea pielii tale cu totul (această ține de genetică) și că la factori puternici o să te îmbujorezi în continuare, dar putem să facem să dispară printr-un tratament rozacee, roșeața persistentă, vasele sparte și papulele roșii.

Laserul V Beam Perfecta este o soluție uimitoare de tratament rozacee reușind din câteva ședințe să amelioreze dramatic (până la 90%) atât roșeața difuză, cât și vasele sparte de la nivelul feței.

Este cea mai eficientă metodă de tratament rozacee, singura care promite o ameliorare așa semnificativă.

V Beam Perfecta este ultima generație de lasere pulsed dye a prestigioasei firme de lasere americane Syneron-Candela, oferind soluția ideală (de multe ori și unică) pentru numeroase afecțiuni vasculare (roșeață difuză, rozacee, poikilodermie Civatte, hemangioame, port wine stain, nevus flameus, lacuri vasculare etc), dar și acnee, psoriazis, veruci vulgare, cicatrici.

V Beam Perfecta față de alte lasere vasculare este:

  • mai sigur;
  • mai puternic;
  • mai eficient;
  • cu mai puține efecte adverse;
  • mai puțin dureros.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Clinica Derma Elite îți pune la dispoziție o gamă largă de tratamente faciale specializate, astfel încât să te poți bucura din plin de viață cu un ten sănătos și frumos. Așadar, indiferent că ai nevoie de un tratament antiacneic, de întinerire, sau alte tratamente dermatologice de specialitate, te așteptăm în clinica noastră pentru a găsi un tratament potrivit nevoilor tale.

Solicită o consultație pentru tratament rozacee!

Durată

30 Minute

Durere

Redusă

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

3 – 5 zile

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%