Tratament Pete

Tratament Pete

Tratament pete pigmentare – primul laser QS Nd: Yag și QS Alexandrite din România!

Știm că tulburările de pigmentare, acele pete, mai ales melasma și hiperpigmentarea postinflamatorie, sunt o sursă constantă de stres social și emoțional pentru pacienți. Deși de-a lungul timpului s-au încercat multiple modalități de tratament pentru melasma și hiperpigmentari postinflamatorii, rezolvarea acestora rămâne o provocare datorită naturii lor de a fi recurente și refractare.

Tocmai pentru a veni în ajutorul acestor pacienți disperați că nu găsesc o soluție satisfăcătoare pentru tratament pete, Clinica DermaElite și-a propus să aibă în dotare cele mai noi și performante dispozitive astfel încât să rezolvăm eficient orice hiperpigmentare indiferent de localizare.

Astfel, vă oferim primul laser QS Nd;Yag și QS Alexandrite din România ! (AlexTrivantage produs de Candela-Syneron SUA). Și ca să nu te plictisim cu detalii îți enumerăm succint metodele de tratament pete:

  • Laser QS Nd:Yag;
  • Laser QS Alexandrite;
  • Laser V Beam Perfecta;
  • Laser fracțional ultrapuls CO2;
  • Peeling chimic.

Medicul specialist dermatolog îți va examina pielea cu o lampă specială cu UV și va stabili la ce nivel al pielii se localizează pigmentul. În funcție de cauza hiperpigmentarii și de localizarea acesteia va alege din tratamentele enumerate pe cel mai eficient și potrivit.

Melasma poate fi totuși dificil de tratat. Este posibil să dureze câteva luni de tratament pentru a se vedea o îmbunătățire. Este important să urmați sfatul dermatologului dumneavoastră. Acest lucru asigură obținerea beneficiului maxim de la tratamentul pe care îl urmați.

După ce melasma se vindecă, ar putea fi necesar să mențineți îngrijirea pielii dumneavoastră. Medicul dermatolog poate numi această etapă că fiind o terapie de întreținere. Terapia de întreținere poate preveni reapariția nedoritelor pete.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Clinica Derma Elite îți stă la dispoziție cu o varietate mare de tratamente faciale specializate în funcție de nevoile tale. Așadar, indiferent că ai nevoie de un tratament antiacneic, de reîntinerire prin terapia vampir (PRP), sau alte tratamente profesionale pentru a te simți și a arăta excelent, te așteptăm în clinica noastră cu cele mai bune soluții pentru tine.

Solicită o consultație pentru tratament pete!

Durată

15 – 20 minute

Durere

NU

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

80%