Tratament veruci

Tratament Veruci

Tratament Veruci sau după cum mai sunt știuți – negi, o problemă de care poți scăpa rapid, simplu și nedureros!

Studiile arată că unul din patru oameni au avut cel puțin o verucă pe parcursul vieții. După acnee, aceste veruci reprezintă cea mai răspândită afecțiune a pielii.

Verucile (negi) sunt excrescențe pe suprafața pielii mâinilor sau picioarelor cauzate de un virus (HPV) care contaminează pielea. Verucile sunt contagioase și este foarte posibil să se răspândească și în alte zone ale corpului sau la alți oameni. De aceea trebuie luat în considerare un tratament veruci imediat după apariția lor.

În plus, verucile pot fi foarte deranjante. Unele veruci sunt dureroase, în timp ce altele pot sângera dacă sunt lovite. Pot avea un aspect neplăcut și pot deveni de-a dreptul jenante, cum sunt de exemplu verucile care se dezvoltă pe mâini și față.

Până la apariția laserelor, un tratament veruci consta fie în aplicarea unor substanțe keratolitice (luni de zile și de cele mai multe ori fără dispariția completă a leziunii), fie în înghețarea repetată cu azot (de multe ori până la 10 ședințe și, uneori, fără rezultat satisfăcător) sau distrugerea lor prin cauterizare sau excizie (dureroasă, timp de recuperare).

Dacă te chinui cu o astfel de problemă avem o rezolvare rapidă, elegantă și sigură pentru ține: laserul Nd:YAG (Candela Syneron SUA).

Veruca reprezintă o aglomerare de celule infectate cu virusul HPV (tip 1 și 2), celule care se hrănesc de la un vas situat în derm. Laserul țintește acest vas și îl coaguleaza, închizându-l. În felul acesta, veruca nemaiavând sursă de hrană, involuează și dispare.

  • Este un tratament neinvaziv (nu se formează rană, laserul pătrunde prin piele);
  • Sunt necesare doar 1-2 ședințe de tratament;
  • După efectuarea ședinței de tratament, se poate relua imediat orice fel de activitate.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru tratament veruci!

Durată

5 Minute

Durere

Redusă

Recuperare

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%