Tratament celulită

Tratament celulită

Tratament celulită cu ajutorul Venus Legacy la Derma Elite!

Datorită unei alimentații incomplete sau a unui stil de viață sedentar, cauzate din lipsa de timp pentru activități sportive atât de necesare atât pentru sănătatea noastră cât și pentru slăbit, din ce în ce mai multe persoane se luptă acum cu celulita. Scapă de această grijă fără dureri și optează pentru un tratament anticelulitic cu un aparat performant, astfel încât să te simți excelent și să te bucuri de viață fără grija celulitei.

Celulita poate fi tratată cu succes, iar pielea ta își recâștigă aspectul plăcut cu ajutorul Clinicii Derma Elite.

Combinația dintre radiofrecvență multipolară, câmp electromagnetic și vacuum pulsat asigură cele mai bune rezultate împotriva celulitei și lipsei de tonus a pielii.

Venus Legacy este soluția ideală pentru combaterea celulitei, îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, conturarea și tonifierea zonelor afectate de celulită, precum șoldurile, abdomenul, linia brațelor sau a gâtului. Forma aparatului și designul suprafeței care intră în contact cu pielea permit terapeutului să acționeze precis și selectiv pe zonele cu probleme.

Un protocol de 6-10 ședințe, în funcție de gradul de celulită și aspectul pielii, va conduce la rezultate extraordinare! Dupa circa 6 tratamente obținem scăderea celulitei cu un grad, creșterea tonusului și fermității pielii.

Tratament anticelulitic cu Venus Legacy:

  • Reduce circumferința zonelor tratate;
  • Conturează și tonifiază corpul;
  • Diminuează gradat celulita în zonele tratate;
  • Reunește puterea a patru tehnologii pentru rezultate vizibile imediat;
  • Acționeaza eficient și fără riscuri;
  • Îmbunătățește textura pielii încă de la primele ședințe;
  • Îmbunătățește circulația sangvină;
  • Tratează laxitatea pielii;
  • Diminuează vergeturile și asigură un excelent tratament celulită.

La ce să vă așteptați de la tratamentul Venus Legacy?

Tratamentul realizat cu aparatul Venus Legacy este non-invaziv și nedureros. Pacienții care l-au încercat l-au comparat cu un masaj spa cu pietre fierbinți. În funcție de zonele de tratament, procedura durează între 15 și 90 de minute. După doar prima ședință, veți observa o îmbunătățire a structurii pielii, iar rezultatele încep să se contureze pe măsura avansării ședințelor.

Cui i se adresează acest tratament?

Tratamentul Venus Legacy este potrivit pentru oricine dorește să reducă celulita în mod eficient și fără durere și să își tonifieze intens zonele cu piele flască. Venus Legacy rezolvă probleme complexe ale corpului pentru care sportul sau dieta nu reușesc să ofere o soluție. De asemenea, procedura devine o alegere foarte bună pentru mămicile care au încheiat perioada de alăptare și doresc să revină la silueta dinainte de sarcină.

Pentru orice detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0742 900 800 sau pe pagina Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Bucură-te de un corp tânăr și frumos pentru mult timp! Pentru asta, îți punem la dispoziție o gamă largă de tratamente de remodelare corporală, ca să fii cea mai frumoasă versiune a ta fără durere, sau timp îndelungat de recuperare. Spre exemplu, dacă ai avut o sarcină, sau ai suferit modificări de greutate din care au rezultat vergeturi de care nu mai reușești să scapi, alege un tratament vergeturi cu rezultate excelente chiar de la prima ședință. Descoperă toată gama de servicii și tratamente disponibilă în clinica noastră, și alege tratamentele potrivite pentru tine.

Solicită o consultație pentru tratament celulită!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x