Îndepărtare tatuaje Cluj

Îndepărtează tatuajele cu ajutorul Laserului PicoWay!

Știai că 1 din 5 persoane purtătoare de tatuaje regretă că și le-a făcut? Până acum în România nu a existat tehnologia necesară pentru îndepărtarea tatuajelor în mod eficient și fără cicatrici. Te poți bucura de servicii de îndepărtare tatuaje Cluj la clinica noastră.

Clinica DermaElite este singura din România care deține un laser de tip Pico!

PicoWay este un echipament Laser de ultimă generație dezvoltat de către Syneron Candela (US) cu ajutorul căruia îndepărtam tatuajele de toate culorile și mărimile.

Tehnologia Pico presupune furnizarea energiei în pulsuri ultra-scurte, în picosecunde (trilionimi de secundă). Astfel, energia nu se transformă în căldură (cum se întâmplă în cazul celorlalte lasere), ci în energie mecanică ce sparge cerneala tatuajului în particule mici, ușor de eliminat de către sistemul imunitar.

Tehnologia PicoWay este superioară altor lasere pentru îndepărtarea tatuajelor deoarece se poate utiliza pentru orice fototip, iar tratamentele nu lasă pe piele nicio urmă sau cicatrice.

Clinica DermaElite este singura din România care deține un astfel de laser de tip Pico!

Ce vor experimenta pacienții?

În timpul tratamentului, pacienții simt o senzație de înțepătură pe zona tratată care durează o fracțiune de secundă. Pentru a combate acest disconfort, folosim anterior procedurii crema anestezică, iar în timpul procedurii aplicații de gheață. Imediat după tratament tatuajul se albește. Culoarea albă va fi înlocuită în scurt timp de roșeață și ulterior vă apărea descuamarea. E important să se păstreze zona hidratată și protejată de razele soarelui până se vindecă.

  • Rezultate mai bune într-un număr limitat de ședințe, pentru orice tip de piele;
  • Rezultate rapide, livrare ultra-rapidă de energie de mare putere;
  • Risc minim, disconfort minim.

De câte tratamente e nevoie?

Dintre toate dispozitivele existente pentru îndepărtarea tatuajelor, tehnologia PicoWay șterge cel mai eficient tatuajele cu cel mai mic număr de ședințe. Totuși pentru îndepărtarea fără urmă a unui tatuaj sunt necesare mai multe tratamente laser. Eficacitatea îndepărtării tatuajului cu laser este dependentă de un număr de variabile, cum ar fi: vechimea tatuajului, localizarea, adâncimea, mărimea și tipul de cerneală utilizat. Numărul de ședințe necesare este de aproximativ 4-8 ședințe spațiate la 4-6 săptămâni distanță una de alta.

Diferența PicoWay

  • Un număr mic de tratamente;
  • Rezultate rapide;
  • Îndepărtarea foarte eficientă a tatuajelor, cu dispariție de până la 100%;
  • Fără riscuri, fără cicatrici;
  • Disconfort minim.

Doar la DermaElite & Laser Clinic Cluj!

Pentru îndepărtare tatuaje Cluj, programările fac la numărul de telefon 0742 900 800 sau pe pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Solicită o consultație pentru îndepărtare tatuaje!

Durată

15 – 30 Minute

Durere

Cremă anestezică

Recuperare

Tratament local

Muncă

Imediat

Activități sociale

3 – 5 Zile

Activitate fizică

imediat

Satisfacție

100%