Remodelare corporală

Remodelare corporală

Remodelare corporală la Clinica Derma Elite: proceduri non-invazive, fără durere și fără timp de recuperare necesar!

Căutăm mereu cele mai bune tratamente și soluții dermatologice pentru pacienții noștri, indiferent de problemele cu care aceștia se confruntă. Există anumite situații când, indiferent de energia depusă, activitățile sportive și atenția pe care o acordăm nutriției, rezultatele nu sunt cele dorite.

Clinica Derma Elite pune la dispoziția celor care doresc să apeleze la remodelare corporală Cluj o serie de proceduri non-invazive, nedureroase și care nu necesită timp de recuperare. Ne folosim în acest demers de Venus Legacy, care funcționează pe bază de radiofrecvență și apelăm la criolipoliza Cooltech, o metodă de slăbire prin înghețare.

Dacă ești în căutarea unor servicii de remodelare corporală, precum și de întreținere corporală, Derma Elite te poate ajuta când vine vorba de:
– Slăbire localizată prin intermediul criolipoliza Cooltech.
– Piele lăsată – se poate diminua laxitatea pielii, elimina aspectul uscat și se poate reduce în centimetri surplusul de piele
– Remodelare genunchi
– Celulită
– Tonifiere brațe
– Tratamentul gușei sau al bărbiei duble

Mai multe informații despre posibilitățile de tratament, puteți găsi în rubrica Remodelare și Întreținere Corporală » AICI.

Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări aveți: