Tonifierea brațelor

Tonifierea brațelor și reconturarea zonelor corpului afectate de laxitate sau de aspect îmbătrânit, se realizează la Clinica Derma Elite cu ajutorul Venus Legacy.

Este un tratament pe bază de radiofrecvență, difuzată în hipoderm cu ajutorul câmpului electromagnetic, corectând laxitatea tegumentară fără durere și fără timp de recuperare.

Aripi de liliac, aripi de îngeri, umbre romane, indiferent de denumire, brațele devin o problemă pentru oricine odată cu înaintarea în vârstă. Mulți pacienți spun: ”Fac atâtea exerciții și nu pot să-mi tonific brațele”. Diferența este că exercițiul întărește mușchii, nu pielea. Gândiți-vă la Legacy ca la un exercițiu pentru piele.

Acest aparat remarcabil este foarte popular nu doar pentru că oferă rezultatele dorite de pacienți, dar și pentru acționează incredibil de divers în zonele pe care le tratează. Până la apariția tehnologiei Venus Freeze™/Legacy™, niciun aparat nu putea trata un cot sau un genunchi îmbătrânit!

Altele decât tradiționalele solicitări de tratament pentru șolduri sau regiunile abdominale, interioarele brațelor sunt acum tratate cu success nu doar pentru lăsarea pielii, cât și pentru reducerea circumferinței.

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de Facebook: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Solicită o consultație pentru tonifierea brațelor!

Durată

x

Durere

x

Recuperare

x

Muncă

x

Activități sociale

x

Activitate fizică

x

Satisfacție

x