Volumetrie facială

Volumetrie facială

Volumetrie facială pentru un aspect tânăr, odihnit și sănătos!

Arcada pomeților este extrem de importantă pentru volumetrie facială, ea dând aspectul de plin, de tânăr, odihnit și sănătos. Din păcate este și prima regiune facială care pierde volum de a lungul timpului. Odată cu trecerea anilor are loc scăderea treptată a cantității de țesut adipos, scade masa musculară, structurile de susținere slăbesc cauzând lăsarea, aplatizarea pomeților și obrajilor și apariția cearcănelor. De asemenea, pierderea volumului facial apare și după pierderea în greutate.

Acidul hialuronic este produsul ideal utilizat în cazul refacerii de volumetrie facială, în siguranță, cu rezultate naturale și pe termen lung. Acidul hialuronic este o substanță ideală pentru umplere, deoarece conferă o senzație naturală în piele, are efect durabil, nu are efecte secundare.

Această restaurare a pomeților, aduce înapoi volumul pierdut și în afară faptului că reușim să redăm aspectul arcadei naturale ale obrazului, obținem și un efect de ridicare și pentru restul regiunilor faciale (mai ales din etajul inferior al feței).

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Consultația înainte de  procedură este obligatorie, atât pentru a ne asigura că nu sunt contraindicații, dar și pentru a te informa despre procedură, timp de recuperare și pentru a-ți scrie medicația corespunzătoare.

Îți punem la dispoziție o selecție variată de tratamente faciale de specialiate, astfel încât să te poți bucura de un perfect sănătos și a scăpa de probleme dermatologice. Așadar, chiar daca ai nevoie de un tratament antiacneic profesional, un tratament pentru cearcăne, mezoterapie facială, sau alte tipuri de tratamente, suntem alături de tine cu cele mai bune soluții pentru tine.

Solicită o consultație pentru volumetrie facială!

Durată

30 – 45 Minute

Durere

NU

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%