Volumetrie facială

Volumetrie facială

Volumetrie facială pentru un aspect tânăr, odihnit și sănătos!

Arcada pomeților este extrem de importantă pentru volumetrie facială, ea dând aspectul de plin, de tânăr, odihnit și sănătos. Din păcate este și prima regiune facială care pierde volum de a lungul timpului. Odată cu trecerea anilor are loc scăderea treptată a cantității de țesut adipos, scade masa musculară, structurile de susținere slăbesc cauzând lăsarea, aplatizarea pomeților și obrajilor și apariția cearcănelor. De asemenea, pierderea volumului facial apare și după pierderea în greutate.

Acidul hialuronic este produsul ideal utilizat în cazul refacerii de volumetrie facială, în siguranță, cu rezultate naturale și pe termen lung. Acidul hialuronic este o substanță ideală pentru umplere, deoarece conferă o senzație naturală în piele, are efect durabil, nu are efecte secundare.

Această restaurare a pomeților, aduce înapoi volumul pierdut și în afară faptului că reușim să redăm aspectul arcadei naturale ale obrazului, obținem și un efect de ridicare și pentru restul regiunilor faciale (mai ales din etajul inferior al feței).

Pentru informații și programări: 0742 900 800 sau pagina de FB: Derma Elite & Laser Clinic Cluj.

Solicită o consultație pentru volumetrie facială!

Durată

30 – 45 Minute

Durere

NU

Îngrijire post - procedură

NU

Muncă

Imediat

Activități sociale

Imediat

Activitate fizică

Imediat

Satisfacție

100%