Tratamente faciale

Tratamente faciale eficiente, prin metode non-invazive, precum mezoterapia sau terapia vampir, vin în întâmpinarea defectelor tenului. Marele avantaj al acestor tratamente faciale este că faptul că rejuvenează aspectul tenului fără a produce urme sau cicatrici. 

Așadar, indiferent că ai nevoie de un tratament facial pentru a scăpa de pete, o procedură de reîntinerire, sau o curățare profesională pentru o piele fină, îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii specializate pentru a te bucura de un ten perfect pentru mai mult timp.

Tratament reîntinerire

Se realizează prin tratament fracțional cu CO2, o tehnologie revoluționară care oferă pielii strălucire și aspect tânăr.

tratament cicatrici postacnee

Tratament Cicatrici Postacnee

Sunt tratate prin intermediul tehnologiei CO2RE, un laser fracțional excelent pentru reîntinerire și cicatrici postacnee, oferind rezultate care se mențin pe viață.

Tratament cearcăne

Tratament cearcăne

Laserele și radiofrecvența îmbunătățesc textura pielii, ameliorează ridurile și te scapă de colorația maroniu-violacee de sub ochi.

Umplere riduri cu acid hialuronic

Umplere riduri cu acid hialuronic

Scopul tratamentului cu acid hialuronic este de a netezi ridurile și zonele adâncite prin umplerea lor.

Tratament pori dilatați

Tratament pori dilatați

Tratamente faciale realizate la Derma Elite pentru această problemă sunt peeling-ul chimic și microdermoabraziunea.

Tratament Rozacee

Tratament Rozacee

Rozaceea, o boală a pielii frecvent întalnită, poate fi tratată la Derma Elite cu laserul VBeam; roșeața persistentă, vasele sparte și papulele roșii dispar incă de la prima intervenție.

Tratament Pete

Clinica Derma Elite are în dotare cele mai noi și performante dispozitive pentru a rezolva eficient orice tip de hiperpigmentare.

Volumetrie facială

Volumetrie facială

Restaurarea pomeților redă volumul pierdut, obținându-se un efect de ridicare a regiunilor faciale în ansamblu.

Tratament acnee

Tratament Acnee

Avem la dispoziție o multitudine de tratamente faciale pentru tratarea eficientă a acneei, indiferent de gravitate sau de vârsta pe care o ai.

Tratament Malformații vasculare

Fie că vorbim de hemangioame, port-wine stain, lacuri venoase sau altele, Derma Elite te ajută la rezolvarea acestora.

Mărire buze

Poți încerca o mărire temporară cu acid hialuronic pentru buze mai conturate sau puțin mai pline, în acord perfect cu restul trăsăturilor tale.

Mezoterapie

Când vine vorba de tratamente faciale, mezoterapia reprezintă o metodă nouă de tratament estetic, ce constă în introducerea în tegument a unui cocktail de vitamine, antioxidanți, aminoacizi și acid hialuronic.

Tratament Terapia Vampir

Tratament Terapia Vampir

Reîntinereste, revitalizează și regenerează pielea, atenuează ridurile, cearcănele și cicatricile, oferind o strălucire naturală tenului.

Laserul PicoWay Resolve

Cel mai puternic laser Picosecond din lume pentru rejuvenarea facială. Laserul preferat al unor vedete precum Kim Kardashian și Beyoncé!